Sklopivi stolovi za proslave ili kampiranje

Sklopivi stolovi iz JYSKa idealni su za vikendice, izlete u prirodi, kampiranje i ostale aktivnosti na otvorenom. Pivski stolovi idealni su kao pomoćni ili dodatni stolovi tijekom proslava i drugih svečanih prigoda. Odgovarajuće sklopive stolice također potražite u JYSK ponudi. Kamping stolovi su posebno dizajnirani stolovi koji su prijenosni, lagani i često sklopivi kako bi se olakšalo prenošenje i odlaganje tijekom kampiranja ili drugih aktivnosti na otvorenom. 
 

JYSK stolovi za kampiranje

Sklopivi stolovi ili barski stolovi imaju raznolike primjene. Sklopivi stol je praktičan kao blagovaonski stol za kampiranje ili putovanja šatorom te kao dodatni stol za posebne prigode, bilo unutar prostora ili vani. Fleksibilnost sklopivih stolova omogućuje jednostavno sklapanje i minimalno zauzimanje prostora za pohranu kada nisu u upotrebi. Okrugli barski stolovi posebno su popularni za druženja i domjenke. U JYSKu možete pronaći čvrste sklopive stolove i barske stolove s čeličnim nogama te svjetlosivom plastičnom pločom, svi sklopivi za lako sklapanje. Također, pogledajte naš asortiman sklopivih stolica koje se mogu koristiti zajedno sa sklopivim stolom.

 

Karakteristike i održavanje

Kamping stolovi su dizajnirani kako bi bili prijenosni, lagani i često sklopivi, što olakšava prenošenje i skladištenje tijekom kampiranja ili drugih aktivnosti na otvorenom. Njihova lagana i kompaktna konstrukcija čini ih idealnim za kampiranje, piknike, plažu ili druge aktivnosti na otvorenom. Izrađeni su od izdržljivih materijala poput čelika ili plastike, što osigurava stabilnost i trajnost stola, osobito na neravnim terenima.

U JYSKu možete birati između pravokutnog i okruglog sklopivog stola. JYSK kamping stolovi izrađeni su od materijala koji se lako čiste i održavaju. Mogu se očistiti vlažnom krpom, vodom i sapunom.