Jastuci za palete za namještaj od paleta

Jeste li se pridružili trendu i sami napravili namještaj od paleta? Jastuci za palete iz JYSKa finalni su korak ovog divnog projekta. Jastuk za palete u JYSKu dostupan je u 3 veličine, a one odgovaraju mjerama EUR-paleta. Jastuk za sjedenje je dimenzija 120x80 cm i odgovara površini palete. Jastuci za naslon dostupni su u dvije veličine, 120x40 cm i 60x40 cm. Širina jastuka odgovara dužoj, odnosno kraćoj strani palete. Na taj način ćete imati pokrivenu cijelu paletu i postići ćete veliku udobnost, kako na sjedalu tako i na naslonu namještaja od paleta.
Jastuci za palete također su idealni za druga mjesta u vašem vrtu, na primjer na drvenoj terasi ili kao jastuci za velike klupe.

0 proizvodi
    0 proizvodi

    Kako napraviti namještaj od paleta s mekim jastucima za palete


    Kauč od paleta pristaje svakom balkonu, terasi ili dvorištu. Grubo drvo daje prirodan i rustikalni izgled, a ako dodate elegantne sive jastuke za palete iz JYSKa, ublažit ćete taj izgled, a kauč će vas mamiti da sjednete i opustite se. Sofa od paleta može se izraditi u veličini i obliku koji želite i tako idealno odgovarati vašem vanjskom prostoru.
    Niste sigurni kako započeti s izradom vlastitog namještaja od paleta za vrt? Srećom, to je prilično jednostavan projekt, a mi ćemo vam rado pomoći! Pročitajte naš vodič o tome kako napraviti vlastiti vrtni namještaj od paleta.