Viseće mreže za uživanje u hladu

Viseća mreža je može biti najudobnije mjesto u vrtu ili na terasi, za nasloniti se, zaljuljati se i opustiti - kako za odrasle, tako i za djecu. Postavljanje viseće mreže zahtijeva određeni prostor u vašem vrtu, s obzirom na veličinu i raspored, jer ju je potrebno postaviti između, primjerice, dva stabla s odgovarajućom udaljenosti. Stoga u JYSKu možete pronaći više prekrasnih alternativa visećim mrežama! Ako imate samo jedno stablo i želite isti doživljaj kao s visećom mrežom, možete odabrati viseću stolicu koja se može montirati na stablo. Također možete izabrati viseću stolicu na postolju koja se može postaviti bilo gdje u vrtu ili na terasi. Za više osoba, možete odabrati našu ljuljačku s postoljem za 3 osobe. Viseći kauč je natkriven, tako da možete uživati u sjeni tijekom većeg dijela dana. 

Viseća mreža

Klasična viseća mreža oblikuje se prema vašem tijelu i namijenjena je opuštanju. Predviđena je za jednu osobu i može podnijeti maksimalno opterećenje do 110 kg. Ova viseća mreža može se koristiti kako u zatvorenim prostorima tako i na otvorenom. Ako je koristite u vrtu, preporučuje se da je noću unesete unutra kako biste je zaštitili od kiše i rose, čime produžujete njezin vijek trajanja i sprječavate prljavštinu, promjenu boje i pojavu plijesni.

Viseća stolica

Viseće ljuljačke, stolice - jaje i mreže idealne su za lijenčarenje ili sanjarenje na povjetarcu u hladovini omiljenog stabla ili na terasi vašeg doma uz osvježavajući napitak i omiljeno štivo.

Baš kao i viseća mreža, viseća stolica koristi se u unutarnjem i vanjskom prostoru. Za razliku od viseće mreže, viseća stolica je fleksibilnija za postavljanje jer ne zahtijeva dva odgovarajuća stabla s odgovarajućom udaljenosti. U JYSKu možete pronaći dvije različite vrste visećih stolica. Jedna se može objesiti na drvo, kuku ispod nadstrešnice na balkonu ili terasi, na ljuljačku koju djeca više ne koriste za igru ili na unutarnju gredu. Druga vrsta je viseća stolica s stalkom se može postaviti bilo gdje i premještati po vrtu po potrebi.