Umjetno vanjsko cvijeće

Umjetno vanjsko cvijeće idealno je za one koji žele ukrasiti svoj vanjski prostor bez potrebe za održavanjem. S obzirom na kvalitetu materijala, umjetno cvijeće izgleda prirodno i izdržljivo je na vanjskim uvjetima. Istražite JYSKovu ponudu i ukrasite svoj eksterijer!

1 proizvod
  1 proizvod

  Zašto vam treba umjetno vanjsko cvijeće?

  Uživanje u zelenoj oazi na vrtu, balkonu ili terasi može predstavljati izazov zbog različitih uvjeta poput nedostatka svjetla, previše sunca ili nedostatka vode. Za neka područja koja su izložena vjetru, ukrašavanje biljkama i cvijećem može biti izazovno. U takvim situacijama, umjetne biljke mogu biti izvrsno rješenje. Oslobodite se briga i obogatite svoj vanjski prostor umjetnim biljkama:

  Umjetne biljke za vrt odlično se mogu koristiti kao pregrade prostora na terasi. Ukoliko imate prostran vanjski prostor, tegle za cvijeć mogu poslužiti kao odličan način razdvajanja lounge prostora i vrtnog stola.

  Čišćenje umjetnih biljaka

  Što se tiče održavanja umjetnih biljaka, iako ne zahtijevaju vodu, gnojivo ili neće ispuštati lišće zbog vjetra, i dalje je potrebna određena njega kako bi izgledale svježe. Prašina je često glavni izazov s kojim se susreću umjetne biljke. Za održavanje ljepote vašeg umjetnog cvijeća, dovoljno je samo prebrisati ga vlažnom krpom. Nema potrebe za posebnim proizvodima za čišćenje. Uglavnom je potrebno samo ukloniti prašinu, koja se lako uklanja vodom. Ipak, važno je nježno brisati kako biste sačuvali oblik i boju biljaka.