Suncobrani za balkon, klasični suncobrani i viseći suncobrani

Suncobrani iz naše prekrasne ponude pružit će vam potrebnu zaštitu od sunca, a ujedno će poslužiti i kao dekorativan element na vašoj terasi ili u dvorištu. JYSK suncobrani vrlo su elegantni i jednobojni, što ih čini idealnima za ljubitelje minimalističkog, skandinavskog stila.
Odaberite klasičan suncobran, suncobran za balkon ili viseći suncobran kakav se viđa na terasama kafića. Navlake i stalci za suncobran također su dio JYSKove ponude.

Koji suncobran izabrati?

Kada birate novi suncobran, važno je uzeti u obzir različite opcije koje su prikladne za različite vrtove ili balkone. Razmislite o tome hoćete li odabrati suncobran s ručkom, koji se lako podiže i spušta okretanjem ručke, ili onaj s potezanjem uzice, koji zahtijeva malo više napora.

  • viseći suncobran - pametan izbor za prostore gdje se treba osloboditi mjesta za vrtni namještaj. Uključena je baza i navlaka
  • market suncobran – dobre kvalitete, promjera Ø250 cm ili Ø300 cm, u više boja i s raznim detaljima
  • balkonski suncobran – sjajan za stanove s balkonom, može se postaviti uz zid
  • mali suncobrani – prijenosni i idealni za izlete ili kampiranje, zahtijevaju manje postolje

U JYSK-u možete pronaći raznoliku ponudu suncobrana u mnogim bojama i uzorcima.

Suncobrani dolaze s raznim dodacima kao što su ručica za lakše otvaranje/zatvaranje, ventilacija za prozračivanje, ugrađeno LED svjetlo za ugodnu atmosferu te funkcija nagiba za prilagodbu položaja sjenila.

Detalji i funkcije suncobrana

  • Ručica: Ručica je alternativa tradicionalnom potezanju uzice koja se nalazi na mnogim modelima suncobrana. Korištenjem ručice, suncobran se lako otvara i zatvara, pružajući korisniku osjećaj lakoće.
  • Ventilacija: Veliki suncobrani često imaju otvor na vrhu oko stupa, što omogućuje cirkulaciju zraka ispod sjenila. Ova funkcija sprječava zatvoreni osjećaj kada se nalazite ispod suncobrana.
  • Ugrađeno LED svjetlo: Neke od naših modela suncobrana dolaze s ugrađenim LED svjetlima u šipkama ispod platna. Ovo stvara ugodnu atmosferu kada padne mrak, omogućujući vam produženo uživanje u vanjskom prostoru.
  • Funkcija nagiba: Suncobrani s funkcijom naginjanja omogućuju vam podešavanje kuta sjenila prema potrebi, bez potrebe za pomicanjem cijelog suncobrana. Ova fleksibilnost čini boravak na otvorenom još ugodnijim.

Što solarno jedro čini jedinstvenim?

Što se tiče solarnih jedara, oni pružaju trajnije rješenje jer su čvrsto montirani užetom u omčama u kutovima sunčanog jedra. Idealni su iznad igrališta za djecu jer pružaju čvrstu hladovinu i zaštitu od sunčevih UV zraka. Također su pogodni za terase, balkone ili bilo koje mjesto u vrtu gdje je potrebna sjena. Sunčana jedra dolaze u različitim bojama i veličinama, pružajući mogućnost prilagodbe vašim potrebama.

U JYSKu možete pronaći širok izbor suncobrana i sunčanih jedara koji će zadovoljiti vaše potrebe za zasjenjivanjem i uživanjem na otvorenom.