Lounge stolice, fotelje, taburei i dnevni kreveti za opuštanje

Lounge stolice, fotelje, taburei i dnevni kreveti iz naše bogate ponude idealan su izbor za opremanje balkona, dvorišta ili terase iz snova! Povoljne lounge stolica i vanjske fotelje iz JYSKa kreirat će dojam osobnog dnevnog boravka pod suncem. 

Uređenje dvorišta ili terase nikada nije bilo lakše: naša ponuda lounge stolica i fotelja pružit će vam vrhunsku udobnost, odmor i bezbrižno uživanje na otvorenome. Popularne acapulco stolice, podesive fotelje s dodatkom taburea za noge ili profinjeni dnevni krevet s drvenim okvirom mogu zablistati i u vašem eksterijeru.

Lounge stolice u JYSKu

Osvježite vaš vanjski prostor lounge stolicama iz bogatog asortimana dostupnog u JYSKu. Možete birati između raznih dizajna, tako da ćete sigurno pronaći idealnu stolicu koja odgovara vašem stilu uređenja i osobnim preferencijama. Lounge stolice su dostupne u različitim bojama, uključujući elegantne tonove sive, crne, prirodne i bijele boje, ali i svježe zelene i energične crvene nijanse.

Postavite vašu lounge stolicu na željeno mjesto, dodajući udobne jastuke i kombinirajući je s lounge stolićem kako biste stvorili savršeno mjesto za opuštanje na otvorenom. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnog ili modernog dizajna, naša raznovrsna ponuda omogućava vam prilagodbu vašeg prostora prema vlastitim željama.

Lounge stolice različitih materijala

JYSK lounge stolice i naslonjači pružaju vrhunsku udobnost te bezbrižno uživanje na vašem balkonu, dvorištu ili na terasi. Iz ponude izdvajamo popularne acapulco stolice, elegantne podesive fotelje od petana, fotelje s tabureom za noge te stolice s metalnim okvirom koje će se izvrsno uklopiti u minimalistički stil uređenja. Našu bogatu ponudu lounge stolica pogledajte na ovoj web stranici ili u vama najbližem JYSKu.