Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Singles’ Day - idealan dan za kupovinu!

Možda već znate što su Black Friday i Cyber Monday - jedni od najpopularnijih dana za kupovinu u godini. Black Friday označava početak božićne kupovine, a Cyber Monday kupovine online. Ali sa Singles' Dayom možete započeti svoju kupovinu već početkom studenog.
 

Singles' Day potječe iz Kine

Singles' Day pojavio prvi se put pojavio u Kini 1990-ih. Četvorica studenata na sveučilištu u Nanjingu počeli su slaviti svoj status veze kao protuodgovor na Valentinovo, tijekom kojeg parovi slave svoju ljubav u cijelom svijetu. Na Singles' Day samci se susreću na zabavama i događajima. Osim toga, ovaj je dan postao najpovoljniji dan za kupovinu u svijetu - i online i offline. Baš kao što parovi daruju jedan drugoga na Valentinovo, tijekom Singles' Daya možete se baviti onim što ste oduvijek željeli - često po spektakularno niskoj cijeni. Na ovaj dan vam je dopušteno da se sami razmazite - bili vi single ili ne.
 

Singles' Day u JYSKu

U JYSKu također možete pronaći posebne ponude na Singles' Day. Pogledajte ponude na JYSK.hr/singles-day, gdje ćete naći nevjerojatne popuste online. Također se možete prijaviti na naš newsletter da biste prvi saznali koje kategorije imaju veliki popust.

Osoba kupuje online
 

Više o Singles' Dayu

Singles' Day u početku su slavili samo mlađi muškarci, a nazvan je Danom neženja, ali se sada razvio u dan i za muškarce i žene. Slavi se svake godine 11. studenog, jer se taj datum sastoji od četiri jedinice (11. 11.) - koji predstavljaju četiri "single" studenta na Sveučilištu u Nanjingu. I otad se počelo širiti po cijelom svijetu.