Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Cyber Monday – dan za najbolji online shopping!

Mnogi ljudi Black Friday prepoznaju kao najvažniji dan u godini kada su u pitanju posebne ponude i odlične uštede prilikom kupovine. Ovaj period označava i svojevrstan početak groznice predblagdanskog shoppinga. No jeste li čuli za Cyber Monday? Ako jeste, onda samo razgibajte prste za online shopping u JYSKu nakon Black Fridaya. Ako niste, svakako pročitajte tekst u nastavku. 

Cyber Monday potječe iz SAD-a

Iako Cyber Monday (kao i mnoge druge shopping aktivnosti ovog tipa) svoje korijene vuče iz SAD-a, posljednjih godina u sve se više zemalja organizira ovaj shopping događaj. Ponedjeljak u njegovom nazivu odnosi se na prvi ponedjeljak nakon američkog blagdana Thanksgiving, odnosno Dana zahvalnosti. Dan zahvalnosti u SAD-u slavi se četvrtog četvrka u studenom, a taj dan obilježava okupljanje obitelji, tradicionalna hrana poput purice i neizostavan američki nogomet.

Posebne ponude za online shopping

Sam termin ‘Cyber Monday’ osmislile su marketinške kompanije sa svrhom dodatne promocije kupovine iz udobnosti naslonjača, a prvi put je ovaj termin spomenut 2005. godine.

Posebnost Cyber Mondaya jest da je kupovina uz posebne uštede moguća samo putem interneta, odnosno u web shopovima brandova – što je sadržano i u samom nazivu ovog događaja. Posljednjih godina popularnost Cyber Mondaya raste, a u SAD-u čak polako postaje popularniji i od Black Fridaya.

Ne propustite Cyber Monday u JYSKu!

I u JYSKu obilježavamo Cyber Monday odličnim ponudama i sjajnim uštedama u sklopu Dana online kupovine. Pogledajte sve artikle koji su dostupni s oznakom 'Samo u webshopu', izaberite između više od 500 proizvoda i obavite najbolju kupovinu iz udobnosti vlastitog naslonjača!

Vidimo se na Cyber Mondayu - Danima online kupovine!