Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Vrtna garnitura sa stolom i stolicom, trosjed i ležaljka na velikom balkonu

U centru pažnje: kolekcija UGILT

Moderan, vintage izgled i klasični šarm - to je ono što je svojstveno kolekciji vrtnog namještaja UGILT. Sastoji se od lounge kauča, lounge stolice, duple ležaljke, lounge stola, kolica, klupe i posude za biljke. Svi komadi namještaja imaju okvir premazan prahom od pocinčanog čelika, nadopunjen tamnosmeđim elementima i detaljima od drva akacije. Ležaljka, garnitura i kauč imaju luksuzne debele jastuke s izdržljivom tkanom navlakom.

Pogledajmo pobliže artikle kolekcije UGILT i pripadajuće komentare kupaca. (Napomena: samo proizvodi koji su dulje u našem asortimanu imaju komentare).

Vrtni kauč s 3 sjedala i lounge stolica

3 seater garden sofa with chaise longue

Lounge kauč UGILT ima mjesta za 3 osobe, a na strani ležaljke možete se udobno zavaliti. Ovaj se kauč teško pomiče jer je težak, stoga ostaje tamo gdje je postavite, ali izgleda lagano i prozračno. Lounge kauč UGILT ima prosječnu ocjenu 4 zvjezdice od 5 mogućih, a jedan od naših kupaca iz Rumunjske ostavlja 5 zvjezdica i komentar:

“Jako lijep vrtni namještaj. Jednostavan za sastavljanje, dobro napravljen. Udoban i ne zauzima puno prostora. Preporučujem.”

Vrtna lounge stolica UGILT

Garden lounge chair on a sunny patio

Ova visokokvalitetna stolica još je jedan izvrstan primjer UGILTovog čvrstog, ali laganog izraza. Karakteristična mreža metala i drva na bočnoj i stražnjoj strani stolice ono je što stvara prozračan izgled koji će odgovarati svakoj terasi ili balkonu. Debeli jastuci omekšavaju četvrtasti izgled i pozivaju vas da se zavalite i uživate u hladnom piću.

Lounge stol UGILT

Upotpunite svoju lounge zonu na terasi ili balkonu s lounge stolićem UGILT - savršenim za popodnevno druženje uz grickalice i hladna pića. Stol ima prosječnu ocjenu 4,4 zvjezdice od 5, a u JYSKu se slažemo s ovim češkim kupcem koji mu daje ocjenu od 5 zvjezdica i ovako ga opisuje:

“Užitak skandinavskog dizajna za izležavanje u vrtu...”

Tegla s mrežom za biljke penjačice UGILT

Tegla za biljke UGILT ima rešetku odnosno mrežu koja podupire vaše biljke i može omogućiti penjanju biljaka poput klematisa ili slatkog graška. Možete ga postaviti uza zid u sunčanom kutu svoje terase ili ga koristiti kao pregradu u svojem vrtu ili na terasi.

Kolica UGILT

Kolica UGILT praktičan su i dekorativan dodatak vašem balkonu ili terasi. Koristite ga za svoju vanjsku kuhinjsku opremu ili kao mala barska kolica. Jedan od naših danskih kupaca ostavlja ovaj komentar za kolica uz ocjenu od 5 zvjezdica:

"Lijep stol. Lijepi materijali i lako se montira.”

Klupa UGLIT

UGILT ima i klupu u kolekciji – neizostavna je na malom balkonu ili terasi, gdje višenamjenski namještaj dobro dođe. U Grčkoj jedan od naših kupaca koristi ga na više načina i daje mu ocjenu od 5 zvjezdica s ovim opisom:

“Izvrsna vrijednost za novac. Vrlo koristan, dobre veličine i kao klupa i kao stolić za kavu”

Ležaljka za sunčanje UGILT

Ležaljka je najnoviji dodatak kolekciji UGILT. Osnovna joj je namjena omogućiti vam da se zavalite, možda uz svoju dragu osobu, i opustite uz knjigu ili časopis. Vjerujemo da će se lako uklopiti uz ostatak kolekcije UGILT.


*Komentari dolaze iz sljedećih zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Nizozemska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunjska, Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španjolska, Francuska, Portugal, Njemačka i Švicarska iz veljače 2023.

Saznajte više

Vodič za kupovinu paviljona

Vodič za kupovinu paviljona

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe