Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Akcija samo do nedjelje, 2. 10.: BESPLATNA dostava online narudžbi u vrijednosti od 1500 kn/199,08 € ili više!

Radna soba sa stolom, sivom uredskom stolicom, crnom policom i crnom vitrinom

Trend VISION: Zavirite u budućnost

Datum:

Kategorija: Dekoracija

TAGOVI: dekoracije, košare

Živimo u dinamičnom vremenu koje karakteriziraju tehnološki napredak i brze promjene. To se odražava na dizajn koji nas okružuje, a u JYSKu taj trend nazivamo VISION. Trend je inspiriran tehnološkim inovacijama s referencama na svemirska putovanja i pruža nam pogled u budućnost.

Svećnjak i saksija na crnoj vitrini

Osjećaj za mjesto i vrijeme testiran je uz pomoć novih, inovativnih načina. Industrijski, čisti oblici i površine kombiniraju se sa prirodnim materijalima kako bi se dobila ravnoteža. Uživajte u interakciji između geometrijskog uzorka na vratima bijelog ormara LADBY i organskog izgleda kao na košarici od jute FREJ.

Bela vitrina sa crnom vazom i drugim dekoracijama, beli tabure i korpa za odlaganje od jute


Fascinacija svemirskim putovanjima i tehnologijom ogleda se u oblicima i materijalima unutar ovog trenda. Krug je važna figura i na MAGNUS vazi, a izgled visokog sjaja je također karakterističan za ovaj trend. Pored materijala koji imaju izgled visokog sjaja, boje imaju industrijski i klasičan dodir.

Staklena vaza srebrne boje s umjetnim biljkama

Materijali imaju izgled visokog sjaja, a boje imaju industrijski i klasični izgled. Hladne sive, tople neutralne i asfalt crne boje kombiniraju se s toplijim nijansama crvene i zelene.

Crna staklena vitrina sa šoljama, čašama i korpama za odlaganje


Upoznajte se i sa druga dva trenda u JYSKu: EARTHEN LUXE i LEGACY LOUNGE.