Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Tri vrste zavjesa

Savjeti za odabir zavjesa

Pronalaženje odgovarajuće zavjese za vaš dom može biti zanimljivo, ali u isto vrijeme i izazov. U JYSKovu asortimanu postoji nekoliko različitih modela: vertikalne zavjese, rimske rolete, plisirane rolete, venecijaneri, klasične rolete i gotove zavjese. Koji biste model vi izabrali??

Klasične gotove zavjese

Klasične gotove zavjese pomažu nam da napravimo posebnu atmosferu interijera te ako ste ljubitelj klasičnih zavjesa, bez brige - niste jedini :) Ovaj model zavjesa može se kombinirati na nekoliko načina. Lagane providne zavjese, modeli od debljih materijala ili pak šarene ili končane – izbor je vaš.

Vertikalne zavjese

Vertikalne zavjese u posljednjih nekoliko godina su sve popularnija opcija kad je riječ o zaštiti prozora. Idealno su rješenje za velike prozore jer ih pokrivaju od stropa do poda. Jedna od prednosti ovog tipa zavjese jest i ta da ih s pomoću mehanizma jednostavno možete okretati i mijenjati kut pod kojim stoje te tako regulirati intezitet svjetlosti.

Dostupne su u raznim veličinama, a ako želite, možete skratiti njihovu dužinu i širinu. U sklopu ovih modela uključeni su i držači za montažu.

Rolete i rimske rolete

Rolete i rimske rolete još su jedan od popularnih modela kojima možete uljepšati prozore. Ono što je prednost ovih modela jest ta da su praktično i pristupačno rješenje. Klasične rolete najčešće se koriste u spavaćim sobama, jer su u ponudi dostupni i modeli za zamračivanje. Jedna od korisnih informacija pri kupovini koju biste trebali znati jest da se klasične rolete mogu prilagoditi po širini ali ne i po dužini, dok se rimske rolete ne mogu skratiti ni po širini ni dužini.

Venecijaneri

Venecijaneri su jedan od modela koji će odlično pristajati manjim prozorima. Zbog svojeg praktičnog mehanizma lako ih možete prilagoditi vlastitim željama te kontrolirati intezitet svjetlosti u prostoriji. Sa specijalnim klještima za rezanje lako možete skratiti aluminijske venecijanere po dužini i širini. Postavljanje venecijanera je lako uz držače za montažu.

Plisirane rolete

Plisirane su rolete praktično i bezvremensko rješenje. Odgovaraju kako standardnim prozorima, tako i velikim prozorima koji su od stropa do poda. Dostupne su i kao obični modeli, a i kao modeli za zamračivanje što ih čini pogodnim rješenjem za spavaće sobe. Posebnost ovog modela jest ta da ih možete prilagoditi odozgo prema dolje i odozdo prema vrhu te pronaći idealnu sredinu koja vam odgovara. Zbog toga su sjajno rješenje za zaštitu od sunca dok s druge strane omogućavaju prirodan prodor svjetlosti. Ovaj se model može skratiti po širini.

 

Saznajte više

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom