Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Promijenite svoj dom s pomoću zavjesa

Promijenite svoj dom s pomoću zavjesa

Zavjese su pravi višenamjenski kućni dodatak. Ne samo da vas štite od sunca, održavaju kuću toplom ili hladnom, stvaraju privatnost od znatiželjnih pogleda s prozora, već ih također možete koristiti usred sobe za stvaranje zasebnih područja.

Dodajte spavaću sobu u svoju dnevnu sobu

Kad djeca odrastu, poželjet će svoju sobu, ostavljajući vama dnevni boravak kao spavaću sobu. Ako imate veliki dnevni boravak, zašto ne biste stvorili zaseban prostor za svoj krevet, koristeći se zavjesama? Objesite zavjese sa stropa i s pomoću njih podijelite sobu na dva dijela. Na taj način vaš dnevni boravak može sadržavati kutak za krevet, a ostatak je u svojoj funkciji kao dnevni boravak. Zatvorite zavjese tijekom dana ako vam se ne da namjestiti krevet.

Pobrinite se da zavjese imaju boju koju smatrate umirujućom i prikladnom za spavanje. Naša zavjesa AUSTRA dolazi u nekoliko boja.

Roze zavjese koje odvajaju spavaću sobu i dnevni boravak


''Nevidljivi'' home office

Zavjese možete upotrijebiti i za skrivanje kućnog ureda od pogleda onih dana kada ne radite.

U velikom dnevnom boravku možete smjestiti svoj kućni ured, no za vrijeme slobodnih dana ili nakon radnog vremena - tko se želi podsjećati na zadatke i posao? Jednostavno zatvorite radni kutak zavjesama i tako i vaše obaveze. Gusta zavjesa, poput naše sive ANTEN, elegantna je i odgovara mnogim drugim bojama, a istodobno je lijepa pozadina za vaše online sastanke.

Sive zavjese razdvajaju kućni ured od dnevnog boravka

Zavjesama odvojite različita područja u dnevnom boravku

Čak i ako ne osjećate potrebu zatvoriti zavjese radi pogleda na određenu zonu u prostoriji, možete upotrijebiti i sjajne zavjese za stvaranje atmosfere. YMSEN je dostupan u dvije boje: plava i pješčana. Lagana verzija ima lagan i prozračan izgled, dok su plave zavjese idealne za stvaranje intimnije atmosfere.

Plava zavjesa koja odvaja dnevni boravak i blagovaonicu

 

 

Saznajte više

Boja godine 2023.

Istaknute lampe novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Stvorite savršeno okruženje za novogodišnju noć

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.