Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Jednokratni roštilj, čaše za piće i šalice za piće na plaži

Priprema hrane na jednokratnom roštilju

Ako planirate provesti dan na pikniku u parku, šumi ili na plaži, nošenje teškog metalnog roštilja praktički je nemoguće. Ako nemate drugih opcija, prijenosni, jednokratni roštilj – poznat i kao instant roštilj – odlična je i pouzdana opcija za vaš izlet.

Roštilj za jednokratnu upotrebu od bambusa i kartona

Roštilj za jednokratnu upotrebu CASUS novost je u našem asortimanu, a idealno je rješenje za uživanje u ljetnim danima na otvorenom. Prenosiv je, praktičan i napravljen za jednostavno i bezbrižno roštiljanje na otvorenom. Izrađen je od bambusa i kartona namijenjenih za neposredan dodir s hranom, a sadrži vulkanski kamen i brikete od bambusovog ugljena. Roštilj za jednokratnu upotrebu CASUS izvrsna je opcija za učinkovito i ugodno prženje hrane pružajući vama, vašim prijateljima i obitelji mogućnost pripreme svježe hrane na licu mjesta izvan kuće.

Jednokratni roštilj CASUS nosi oznaku FSC® Recycled, što znači da je potvrđeno da je roštilj izrađen od recikliranih šumskih materijala. Na ovaj način JYSK nudi alternativnu opciju tradicionalnim jednokratnim roštiljima, smanjujući potražnju resursa temeljenim na izvornim šumama (FSC® N001715).

Imajte na umu da je, kao i kod svakog roštilja na drveni ugljen, u prirodi uvijek vrlo važno temeljito pogasiti svaki komad žeravice, počistiti za sobom te pravilno zbrinuti roštilj. S roštiljem CASUS to se lako može učiniti - čim se ugljen potpuno ugasi, možete ga sigurno odložiti u običnu kantu za otpad ili čak na logorsku vatru.

Prednosti jednokratnog roštilja

Glavna prednost jednokratnog roštilja jest činjenica da možete dobiti svježe pripremljena grill jela izvan vlastite kuhinje. Kuhanje na licu mjesta znači da možete uživati u ukusnom obroku izravno s roštilja. Prethodna priprema hrane kod kuće koju nosite sa sobom dobro je rješenje, pogotovo ako nosite finger food (male užine i sendviči).

Međutim, ako kuhate hrenovke, pečete odreske ili klip kukuruza, donijeti ih već pripremljene nije baš isto kao uživati u njima izravno s roštilja, dok su još topli.

Još jedna velika prednost jednokratnog roštilja – ili bilo kojeg drugog – jest to što će vaša hrana biti pečena na ugljenu. To rezultira onim aromatičnim pougljenjem mesa i povrća, što stvarno poboljšava okus jela.

Osnovne stvari za kuhanje i blagovanje na otvorenom

Kada ste u pokretu, posebno je važno biti dobro opskrbljen stvarima ako kuhate i objedujete vani. Od rashladnih torbi do slamki za višekratnu upotrebu, spakirajte sve što će vam zatrebati za sjajan izlet s prijateljima i obitelji.

 

Pročitajte više o povoljnim zelenim dodacima i dekoracijama koji će učiniti vaš vanjski prostor oazom za uživanje.

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?