Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dani spavanja: uštedite do 60%
 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu tvrtku


 

Namještaj u prirodnim materijalima i toplim bojama

Pozovite toplinu proljeća u svoj dom

Proljeće je tu, a dani su sve duži i topliji. Kako biste proslavili dolazak proljeća i vedrije dane koji su pred nama, stvorite lijepu atmosferu ukrašavajući svoj dom organskim oblicima, rustikalnim prirodnim materijalima i toplim bojama koje obilježavaju našu novu Nordic Mood collection iz JYSKa. Kolekcija se temelji na JYSKovom trendu BELONGING koji vam omogućava da pozovete toplinu proljeća u svoj dom.

Temom koja ističe blage, zemljane boje i prevladavanje prirodnih materijala u njihovom punom sjaju, kolekcija je odličan dodatak za vas da maksimalno iskoristite svoje proljetne dekoracije.

Vaza u nekoliko boja s umjetnim cvijećem u raznim bojama
Umjetni cvijet PER V40cm ljubičasta
1,50 €/kom.
2,- € /kom.
UŠTEDA 25%
Do isteka zaliha

Svojim mirnim zemljanim bojama i organskim izgledom, vaza MADS zrači toplinom, udobnošću i estetikom povratka prirodi. Zbog glazure svaka vaza ima jedinstven uzorak i zato je odličan dodatak prirodnim materijalima. Koristite vazu MADS kao osnovu za bukete svježeg ili umjetnog cvijeća i stvaranje predivnog središnjeg dijela u svojem domu, koji odiše pomlađujućom, "uzemljenom" atmosferom.

Štepana deka HUMLE osnova je nove Nordic Mood kolekcije, kombinirajući prirodne i rustikalne elemente za stvaranje toplog i udobnog komada tekstila. Njegovi cvjetni uzorci i nježne smeđe i plave boje čine ga savršenim za kolekciju koja u fokusu ima prirodne materijale.

Baterijska lampa KLEMENS napravljena je od bambusa i papira. Služi kao predivan ukrasni komad u vašem domu koji zrači mekanom, ugodnom svjetlošću uvečer i noću. Usprkos svojem suptilnom i skromnom izgledu, njezino mekano svjetlo moćan je dodatak vašem proljetnom dekoru.

Ukrasite svoj dom predivnim akcentnim komadima kako biste postigli koherentnu, ugodnu atmosferu. Tegla za cvijeće STEFAN izrađena je od morske trave, a u vašem će domu prirodne materijale staviti u centar pažnje kako bi istinski istaknula ideju unošenja prirode u interijer. Rustikalni materijali nove Nordic Mood collection služe kao dopunski kontrast zemljanim bojama. Različiti komadi podižu i oplemenjuju vaš prostor, unoseći dušu i toplinu u atmosferu vašeg doma.

Ukrasni jastuk HORNFIOL predivan je dodatak svakoj sofi. Izrađen od šenil tkanine, jastuk donosi udoban, taktilan element u vaš prostor, uz svoju vizualnu smirenost i udobnost. Njegove nježne boje odlično nadopunjuju opću temu proljetnog dekora i prirodnih materijala nove Nordic Mood kolekcije.

Svijećnjak LAURITS donosi organske oblike u mirnoj, bijeloj boji kako bi nadopunio tople, blage boje prirodnih materijala, poput tvrdog drveta. Uvijena svijeća BALDUR prelijep je dodatak svijećnjaku LAURITS, jer njezin poseban oblik i mirna boja upotpunjuju atmosferu u vašem domu.

Proizvodi su u prodaji u svim JYSK trgovinama i na JYSK.hr.

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana