Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Postignite skandinavsku jednostavnost uz kolekciju Nordic Mood

Postignite skandinavsku jednostavnost uz kolekciju Nordic Mood

Često je stvar u malim detaljima - oni su ti koji pomažu da dom osjećamo kao sjedinjen prostor. Ovo je okosnica određenih JYSKovih novih proizvoda.

Nekoliko proizvoda možete smjestiti u razne dijelove doma, poput poslužavnika od mramora VALDEMAR. Koristite ga u kuhinji kao podložak za ulje i začine ili u kupaonici gdje na njega možete staviti kozmetičke proizvode.

Mramorni pladanj s bijelim držačem za lučicu i pladanj od morske trave s bijelom vazom i skulpturom

Također u dnevnu ili spavaću sobu možete dodati ukrase, kao što su držač za lučice HANSE ili ukrasni pladanj JOAR koji je izrađen od morske trave.

“HANSE je jedan od naših novih ukrasa, jednostavnog je stila, a u isto vrijeme ima nekoliko funkcija. Može se koristiti s lučicom ili većom svijećom. Njegova struktura i oblik također mu daju elegantan i jednostavan izgled, zbog čega izgleda sjajno i kao samostalan ukras,” kaže Tina Nymann, koja je Voditeljica kategorije u JYSKu.

Visoka vaza pokraj prozorske klupice s posudom od bambusa i bijelom vazom s umjetnom biljkom


Elegantan izgled ponavlja se u novoj podnoj vazi GUSTAF, koja ima zanimljivu mješavinu u svojoj strukturi: miješaju se dizajni sirovog kamenog posuđa i mekog, glaziranog sjaja. Vaza je inspirirana retro stilom koji spaja sirovo i jednostavno u određenoj ravnoteži.

Organski izrazi

Proizvodi su sažeti u organskim oblicima i materijalima. Primjerice, ukrasni bež jastuk GRAVMYRT ima zanimljiv, grubi tekstilni uzorak koji se savršeno slaže s bež ili svjetlosmeđom dekom TUSENFRYD. Ako više volite boje, dostupan je i u višebojnoj verziji.

Kauč od ratana s bež i žutim jastucima i bež dekom

Također možete unijeti boje novim umjetnim biljkama koje se mogu kombinirati s proizvodima koji ističu organski dojam prirode.

“Viseća tegla za biljke STEFAN izrađena je od morske trave i na moderan način uzdiže vaše biljke. Može se, primjerice, kombinirati s biljkom ASGAR, našom novom umjetnom visećom biljkom,” kaže Tina Nymann.

Staklena vaza na stoliću, viseća tegla za cvijeće i zelena posuda za biljke s umjetnim biljkama

Svoj dom možete ukrasiti i vazom SYLVESTER koja svojim organskim oblikom stil doma održava jednostavnim. Možete u nju staviti cvijet ili može biti kao samostalan ukras.

Novi proizvodi u prodaji su od 5. srpnja u JYSKovim trgovinama i na JYSK.hr.

 

Saznajte više

Boja godine 2023.

Istaknute lampe novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Stvorite savršeno okruženje za novogodišnju noć

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.