Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA DO 3. 10.: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna!

 

Stolić sa staklenom vazom, svijećnjakom i skulpturom, kauč od ratana s jastucima i dekom, zelena tegla za cvijeće i umjetna biljka

Postignite skandinavsku jednostavnost uz kolekciju Nordic Mood

Često je stvar u malim detaljima - oni su ti koji pomažu da dom osjećamo kao sjedinjen prostor. Ovo je okosnica određenih JYSKovih novih proizvoda.

Nekoliko proizvoda možete smjestiti u razne dijelove doma, poput poslužavnika od mramora VALDEMAR. Koristite ga u kuhinji kao podložak za ulje i začine ili u kupaonici gdje na njega možete staviti kozmetičke proizvode.

Također u dnevnu ili spavaću sobu možete dodati ukrase, kao što su držač za lučice HANSE ili ukrasni pladanj JOAR koji je izrađen od morske trave.

“HANSE je jedan od naših novih ukrasa, jednostavnog je stila, a u isto vrijeme ima nekoliko funkcija. Može se koristiti s lučicom ili većom svijećom. Njegova struktura i oblik također mu daju elegantan i jednostavan izgled, zbog čega izgleda sjajno i kao samostalan ukras,” kaže Tina Nymann, koja je Voditeljica kategorije u JYSKu.


Elegantan izgled ponavlja se u novoj podnoj vazi GUSTAF, koja ima zanimljivu mješavinu u svojoj strukturi: miješaju se dizajni sirovog kamenog posuđa i mekog, glaziranog sjaja. Vaza je inspirirana retro stilom koji spaja sirovo i jednostavno u određenoj ravnoteži.

Organski izrazi

Proizvodi su sažeti u organskim oblicima i materijalima. Primjerice, ukrasni bež jastuk GRAVMYRT ima zanimljiv, grubi tekstilni uzorak koji se savršeno slaže s bež ili svjetlosmeđom dekom TUSENFRYD. Ako više volite boje, dostupan je i u višebojnoj verziji.

Kauč od ratana s bež i žutim jastucima i bež dekom
Ukrasni jastuk GRAVMYRT 40x60 bež
11,- €/kom.
16,99 € /kom.
82,88 kn /kom.128,01 kn /kom.
UŠTEDA 35%

Također možete unijeti boje novim umjetnim biljkama koje se mogu kombinirati s proizvodima koji ističu organski dojam prirode.

“Viseća tegla za biljke STEFAN izrađena je od morske trave i na moderan način uzdiže vaše biljke. Može se, primjerice, kombinirati s biljkom ASGAR, našom novom umjetnom visećom biljkom,” kaže Tina Nymann.

Svoj dom možete ukrasiti i vazom SYLVESTER koja svojim organskim oblikom stil doma održava jednostavnim. Možete u nju staviti cvijet ili može biti kao samostalan ukras.

Novi proizvodi u prodaji su od 5. srpnja u JYSKovim trgovinama i na JYSK.hr.

Saznajte više

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana

Uljepšajte svoj dom radosnim ljetnim bojama

Nova Nordic Mood collection unosi udobnost u vaš dom