Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Baka, žena i djevojčica se smiju uz buket tulipana

Pokloni za Majčin dan

Majčin dan prekrasna je prilika da kažemo mami ono što inače zaboravimo: da je volimo i da smo joj zauvijek zahvalni za sve što je učinila za nas. Ukratko - moežmo joj pokazati svoju naklonost, divljenje i zahvalnost. Kad smo bili djeca, majka nije dobivala priznanje ni divljenje za sve vrijeme koje je provela u kuhinji, čišćenju, kupovini i odgoju. Sada, kad smo odrasli, imate priliku nadoknaditi i propisno se zahvaliti svojoj Kraljici Majki.

Ako vas je Majčin dan iznenadio, nemojte se brinuti. Ove godine možete preskočiti trk do najbliže benzinske postaje po bombonijeru, jer smo sastavili popis najboljih ideja za poklon za Majčin dan koji će zadovoljiti svačiji ukus.

1. IDEJE KOJE STVARAJU UDOBNOST

Mnoge majke cijene ugodan dom, a ukrasni jastuci i prekrivači neke su od stvari koje mogu sofama i foteljama dodati toplinu i udobnost.

2. IDEJE ZA WELLNESS

Kupaonica je jedno od onih mjesta koje često zanemarimo kad unosimo dekoracije u našu kuću. Vaša mama vjerojatno nema neku od onih finih, skladnih dekoracija koje su također funkcionalne. Sastavite sladak paketić s jednim ili više ovih lijepih kompleta za kupaonicu.

3. IDEJE ZA LJEPŠI ŽIVOTNI PROSTOR

Iako je cvijeće ili torta od čokolade uvijek lijepa gesta, nema razloga da koristite prečice samo zato što ste se kasno sjetili. Umjesto toga, odaberite ukrasne predmete za njezin dnevni boravak ili blagovaonicu. Pronađite lijep dar koji odgovara njezinu stilu - ili zašto ne darovati lampu za stvaranje divne atmosfere u domu koju samo majka zna stvoriti? Vaša će mama moći pažljivo dekorirati svoj kutak.

4. IDEJE ZA BALKON ILI TERASU

Ako vaša majka provodi vrijeme na otvorenom, balkon ili terasa ukrašen prekrasnim lampama, dekoracijama i popularnim detaljima koje ste joj poklonili podsjećat će je na vas.

5. IDEJE ZA UREDAN DOM


Oh, a košara? Odaberite idealnu veličinu i stil ovdje:

 

Ako ste pronašli više stvari koje bi joj se svidjele s našeg popisa, iskoristite ih i za majčin rođendan ili bilo koju drugu priliku gdje je želite pokazati svoju zahvalnost te imati kreativni poklon na vrijeme.

 

Složite svoj popis ideja u mobitel. To će vam uštedjeti vrijeme, spasiti glavu i eventualno novac kada sljedeći put trebate smisliti poklon za mamu, a njezin osmijeh uvijek vam biti najbolja nagrada. 

Saznajte više

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Omiljeni artikli stručnjaka za dekoraciju

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Skandinavski dekor s mirnim i elegantnim dizajnom

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom