Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti OD 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Pokloni za Majčin dan

Pokloni za Majčin dan

Majčin dan prekrasna je prilika da kažemo mami ono što inače zaboravimo: da je volimo i da smo joj zauvijek zahvalni za sve što je učinila za nas. Ukratko - moežmo joj pokazati svoju naklonost, divljenje i zahvalnost. Kad smo bili djeca, majka nije dobivala priznanje ni divljenje za sve vrijeme koje je provela u kuhinji, čišćenju, kupovini i odgoju. Sada, kad smo odrasli, imate priliku nadoknaditi i propisno se zahvaliti svojoj Kraljici Majki.

Ako vas je Majčin dan iznenadio, nemojte se brinuti. Ove godine možete preskočiti trk do najbliže benzinske postaje po bombonijeru, jer smo sastavili popis najboljih ideja za poklon za Majčin dan koji će zadovoljiti svačiji ukus.

 

Pomno odabran detalj

 

Koliko je samo hrpa rublja naša mama oprala za nas! Nije nam problem darivati našu mamu čim se sjetimo količine posla koje smo joj zadali.

Ako vaša majka sad može uhvatiti trenutak zena za sebe, sad kad je većina njezinih majčinskih dužnosti obavljena, pomozite joj u tome. Evo nekoliko sjajnih ideja za dići noge u zrak i opustiti se.

 

 

Kupaonica je jedno od onih mjesta koje često zanemarimo kad unosimo dekoracije u našu kuću. Vaša mama vjerojatno nema neku od onih finih, skladnih dekoracija koje su također funkcionalne. Sastavite sladak paketić s jednim ili više ovih lijepih kompleta za kupaonicu.
 

 


Dnevni boravak

Iako je cvijeće ili torta od čokolade uvijek lijepa gesta, nema razloga da koristite prečice samo zato što ste se kasno sjetili. Umjesto toga, odaberite ukrasne predmete za njezin dnevni boravak ili blagovaonicu. Pronađite lijep dar koji odgovara njezinu stilu - ili zašto ne darovati košaru sa sitnicama koje se dobro slažu? Vaša će mama moći pažljivo dekorirati svoj kutak.
 

 


Oh, a košara? Odaberite idealnu veličinu i stil ovdje:

 

 

Ako ste pronašli više stvari koje bi joj se svidjele s našeg popisa, iskoristite ih i za majčin rođendan ili bilo koju drugu priliku gdje je želite pokazati svoju zahvalnost te imati kreativni poklon na vrijeme.

 

Složite svoj popis ideja u mobitel. To će vam uštedjeti vrijeme, spasiti glavu i eventualno novac kada sljedeći put trebate smisliti poklon za mamu, a njezin osmijeh uvijek vam biti najbolja nagrada. 

Saznajte više

Boja godine 2023.

Istaknute lampe novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Stvorite savršeno okruženje za novogodišnju noć

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.