Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Valjak za lice i masažni kamen od rozog kvarca te bež maska za spavanje

Odvojite vrijeme za opuštajuće trenutke i brigu o sebi

Briga o sebi nije uvijek prioritet broj 1 u užurbanom životu koji vodimo, no možda bi trebala biti. To podrazumijeva brigu o sebi, na mentalnoj, emocionalnoj i fizičkoj razini. Stoga, učinite nešto dobro za sebe i odvojite vrijeme za malo njege vlastitog tijela.

Ako nemate vremena ili novca da si posvetite jedan cijeli dan, možete imati male trenutke posvećene sebi svaki dan ili barem povremeno, a bez da ispraznite novčanik.

Na više se načina možete posvetiti sebi

Ako želite da njega lica i tijela bude jednostavna, razmislite o malim stvarima koje možete učiniti u svakodnevici. Mali detalji su ti koji se računaju, stoga upalite svijeću s prekrasnim, umirujućim mirisom dok se tuširate ili kupate, umasirajte kremu za tijelo i priuštite si umirujuću masažu lica svako jutro.

Stavite kamen za masažu ili valjak za lice pored četkice za zube i svako jutro odvojite nekoliko minuta za njegu lica. VALLSTA valjak za lice i kamen za masažu izrađeni su od rozog kvarca, a valjak za lice možete nabaviti i u varijanti od zelenog žada. Poklonite svojoj koži masažu i divan sjaj uz prekrasne valjke za lice.

Svi valjci za lice jedinstvenog su izgleda jer su ručno izrađeni od prirodnih kristala; stoga se s njima mora postupati pažljivo.

Okružiti se lijepim mirisom također može biti dio njege i brige o sebi. Čak i ako je to sitnica, zbog lijepog mirisa osjećat ćete se bolje i brže ćete se opustiti. Okružite se mirisnim svijećama ili mirisnim uljima u svojem domu.

Kada budete htjeli pronaći miris za svoj dom, važno je da razmislite o tome što može stvoriti ugodnu atmosferu u njemu. U JYSKu imamo mirisna ulja s mnogo različitih mirisa, na primjer nordijska šuma, hrast i jantar ili morska sol i ruža.

Dio brige o sebi jest i dovoljno sna. Umjesto da provedete pola sata na telefonu, odrijemajte na brzinu. Ako vam je teško opustiti se i spavati, maska za oči s perlicama od gline može vam pomoći.

RUTVIK masku za oči možete grijati ili hladiti za opuštajući učinak u skladu s vašim potrebama. Izrađena je od lana, odnosno 100% pamuka pa je ugodna za sve tipove kože.

Stoga, ugodite sebi – ne samo vikendom – već svakog dana napravite mjesta za male trenutke posvećene svojem licu i tijelu.