Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju.

Tri lustera od bambusa vise iznad blagovaonskog stola i stolna lampa od ratana

Obasjajte svoj dom

Širite svjetlo tijekom tamnog perioda zime. Dekorativna rasvjetna tijela mogu promijeniti raspoloženje u vašem domu i napraviti veliku promjenu, a ne koštaju puno.

Širite svjetlo u tami zime

Zima može biti duga i mračna, ali uz male dodatke izvora svjetlosti u vašem domu možete stvoriti ugodnu i toplu atmosferu zbog koje će zima djelovati malo vedrije.

Stolna lampa od ratana i podna lampa od bambusa
Podna lampa DANI V54cm natur
32,50 €/kom.
46,99 € /kom.
244,87 kn /kom.354,05 kn /kom.
UŠTEDA 31%

Ukrasnu stolnu lampu ALBERT možete postaviti na police, konzolne stolove ili noćne ormariće. Lampa je izrađena od ratana koji daje toplo svjetlo i stvara prekrasan efekt s pomoću sjene.

Ako trebate malo više svjetla, možete dodati našu podnu lampu DANI. Savršena je za osvjetljavanje tamnih kutova. Lampa DANI izrađena je od bambusa.

Bež i kromirana podna lampa
Podna lampa KRISTOF V145cm brušeni čelik
37,50 €/kom.
54,99 € /kom.
282,54 kn /kom.414,32 kn /kom.
UŠTEDA 32%

Još jedna lijepa podna lampa je KRISTOF. Dizajn je klasičniji i elegantniji, pa će se uklopiti u većinu domova. Visina KRISTOFA širit će svjetlost u prostoriji. Koristite ga kao dodatak stropnom svjetlu. Savršen uz vaše omiljeno mjesto za čitanje.

Stvorite hygge dekorativnom rasvjetom

Rasvjeta nije samo nužda. S pravim lampama možete stvoriti dom s predivnom, umirujućom atmosferom. Zimi je primamljivo povući se i ostati u kući. Nažalost, zimi kroz prozore ne prodire puno prirodnog svjetla, a jedan izvor svjetlosti kao što je stropna svjetiljka nije uvijek dovoljan.

Tri lustera od bambusa vise iznad stola

Postavite nekoliko lustera jedan do drugog i osigurajte optimalnu rasvjetu u svojoj blagovaonici. Naš luster SIGVARD izrađen je od bambusa što ga čini modernim i privlačnim središnjim dijelom.

Ako želite stvoriti atmosferu u prostoriji, dobra je ideja koristiti razne izvore svjetlosti koji mogu stvoriti osjećaj dubine u prostoriji. PATRIK stolna lampa može se koristiti u kućnom uredu, ali je savršena i na polici ili polici za knjige u dnevnom boravku.

Ukrasni svijećnjaci i svijeće
Svijećnjak EDGAR Ø10xV10cm raz.
6,50 €/kom.
48,97 kn /kom.
Samo u trgovini

Svijeće su prekrasni, dekorativni dodatni izvori svjetlosti. Kada želite pojačati ugodnu atmosferu, zapalite nekoliko svijeća i stavite ih po domu, osvijetlite tamne kutove.

Saznajte više

Dočekajte ljeto uz trendi boje

Pokloni za Majčin dan

Pozovite toplinu proljeća u svoj dom

Ideje za kreiranje osobnog zida sa slikama