Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti OD 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna!

Tri lustera od bambusa vise iznad blagovaonskog stola i stolna lampa od ratana

Obasjajte svoj dom

Širite svjetlo tijekom tamnog perioda zime. Dekorativna rasvjetna tijela mogu promijeniti raspoloženje u vašem domu i napraviti veliku promjenu, a ne koštaju puno.

Širite svjetlo u tami zime

Zima može biti duga i mračna, ali uz male dodatke izvora svjetlosti u vašem domu možete stvoriti ugodnu i toplu atmosferu zbog koje će zima djelovati malo vedrije.

Stolna lampa od ratana i podna lampa od bambusa

Ukrasnu stolnu lampu ALBERT možete postaviti na police, konzolne stolove ili noćne ormariće. Lampa je izrađena od ratana koji daje toplo svjetlo i stvara prekrasan efekt s pomoću sjene.

Ako trebate malo više svjetla, možete dodati našu podnu lampu DANI. Savršena je za osvjetljavanje tamnih kutova. Lampa DANI izrađena je od bambusa.

Bež i kromirana podna lampa

Još jedna lijepa podna lampa je KRISTOF. Dizajn je klasičniji i elegantniji, pa će se uklopiti u većinu domova. Visina KRISTOFA širit će svjetlost u prostoriji. Koristite ga kao dodatak stropnom svjetlu. Savršen uz vaše omiljeno mjesto za čitanje.

Stvorite hygge dekorativnom rasvjetom

Rasvjeta nije samo nužda. S pravim lampama možete stvoriti dom s predivnom, umirujućom atmosferom. Zimi je primamljivo povući se i ostati u kući. Nažalost, zimi kroz prozore ne prodire puno prirodnog svjetla, a jedan izvor svjetlosti kao što je stropna svjetiljka nije uvijek dovoljan.

Tri lustera od bambusa vise iznad stola

Postavite nekoliko lustera jedan do drugog i osigurajte optimalnu rasvjetu u svojoj blagovaonici. Naš luster SIGVARD izrađen je od bambusa što ga čini modernim i privlačnim središnjim dijelom.

Crna stolna lampa na uredskom stolu

Ako želite stvoriti atmosferu u prostoriji, dobra je ideja koristiti razne izvore svjetlosti koji mogu stvoriti osjećaj dubine u prostoriji. PATRIK stolna lampa može se koristiti u kućnom uredu, ali je savršena i na polici ili polici za knjige u dnevnom boravku.

Ukrasni svijećnjaci i svijeće

Svijeće su prekrasni, dekorativni dodatni izvori svjetlosti. Kada želite pojačati ugodnu atmosferu, zapalite nekoliko svijeća i stavite ih po domu, osvijetlite tamne kutove.

Saznajte više

Boja godine 2023.

Istaknute lampe novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Stvorite savršeno okruženje za novogodišnju noć

Pronađite vama najbližu JYSK trgovinu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK zaposlenicima, otkrijte naš široki asortiman proizvoda.