Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

WEBSHOP AKCIJA DO 3. 10.: Dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 €/1506,90 kuna ili više je besplatna!

 

Jastuci, deka, fenjeri i kućni dekor u rustikalnom i romantičnom dizajnu

Nova kolekcija Nordic Mood kombinira romantiku i rustikalno

Romantičan i rustikalan dodir igra glavnu ulogu u novoj kolekciji Nordic Mood, koja kasno ljeto dočekuje s novim proizvodima inspiriranim prirodom.

Postoji nešto čarobno u zalasku sunca, u zagrljaju toplih boja i posljednjim zrakama sunca dok uživate u trenutku. Isti osjećaj povezanosti s prirodom srž je nove kolekcije Nordic Mood.

S novom kolekcijom možete stvoriti romantiku, s pomoću naših novih cvjetova PER. Oblikovani su od krutog papira u zagasitim bojama, odnosno narančastoj, ljubičastoj i ružičastoj. Predstavljaju jednostavan i povoljan način da domu dodate malo nježnosti.

“PER je naš novi papirnati cvijet, za koji vidimo da će biti vrlo popularan. Ima nevjerojatan broj finih detalja i dolazi u narančastoj, ljubičastoj i ružičastoj boji, tako da možete napraviti cijeli buket ili ga izložiti samostalno, ako preferirate jednostavan dekor. Stabljika izrađena od metala također se može savijati u razne oblike kako bi cvijet mogli smjestiti kako vam odgovara”, kaže Tina Nymann, Voditeljica kategorije u JYSKu.

Zagasite nijanse vidljive su i na novom ukrasnom jastuku BANKSIA, koji zajedno s jednostavnim jastukom GULDBLOMME vašem domu može dati romantičan i topao osjećaj uz boje iz prirode.

Udahnite život svojem kauču, fotelji ili klupi s pomoću višebojnog ukrasnog jastuka BANKSIA.

Unesite boje prirode i jeseni u svoj dom

Nova kolekcija Nordic Mood inspirirana je unošenjem osjećaja prirode u uređenje doma.

“Željeli smo stvoriti kolekciju koja bi mogla očuvati osjećaj prirode i unijeti ga u dom, gdje ćemo opet provoditi većinu vremena čim vani zahladi. Ovdje vidimo novu vazu TERJE izrađenu od prirodnih materijala, koja se savršeno uklapa s novom visokom umjetnom biljkom TRISTAN“, kaže Tina Nymann.

Drveni fenjer i pleteni lonac s umjetnom zelenom biljkom

Fenjer GUNNAR od tamnog drveta može se zajedno sa svijećom koristiti na otvorenom u toplim kasnim ljetnim večerima ili za stvaranje rustikalne romantike u dnevnoj sobi.

Stolić za kavu lako ćete ukrasiti zdjelom KNUT od morske trave ili drvenim pladnjem GERNER, koji možete kombinirati s mirisnom svijećom JENS, kako biste ove jeseni unijeli ugodan i romantičan osjećaj u unutrašnjost vašeg doma.

Novu kolekciju možete pronaći od 12. srpnja u JYSKovim trgovinama i online.

Saznajte više

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana

Uljepšajte svoj dom radosnim ljetnim bojama

Nova Nordic Mood collection unosi udobnost u vaš dom