Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 €/3767,25 kuna ili više je besplatna! Zbog promjene skladišnog centra moguća su kašnjenja isporuka do 10 radnih dana. Ispričavamo se i zahvaljujemo na razumijevanju

Plava posteljina na dnevnom krevetu ispred prozora

Luksuz u spavaćoj sobi

Srijeda je navečer. Na polovici smo tjedna, a vikend i dalje djeluje prilično daleko. Košara za veš izgleda kao da će se srušiti u sljedećem trenutku, i itekako je vrijeme za da podove prođete usisavačem. Ako vam je potreban predah od rutine svakodnevnice, dovoljno je da promijenite posteljinu u spavaćoj sobi i dopustite si malo sanjarenja. Zamislite se u mirnoj, luksuznoj hotelskoj sobi, sa zatamnjenim zavjesama i savršenim krevetom. Pred vama je noć puna kvalitetnog sna, a zatim slijedi ukusan doručak.

Ništa nije bolje od osjećaja kada se ušuškate u krevet s čistom posteljinom iz naše nove kolekcije proizvoda SCANDINAVIAN SENSE.

Elegantna spavaća soba umirujućeg nordijskog izgleda i krevet s posteljinom boje pjeska

Usporite i ušuškajte se

Blage nijanse i uzorci posteljine iz linije SCANDINAVIAN SENSE potiču vas da se isključite od užurbane svakodnevnice, opustite te uživate u trenutku.
Uz mekane setove posteljine SCANDINAVIAN SENSE, izrađene od mješavine recikliranih poliesterskih vlakana i pamučnog satena, ugodno ćete spavati. Sve posteljine certificirane su prema Global Recycled Standard (GRS).

Žuta posteljina i lagani uzroci inspiriraju vas da se isključite, opustite i prepustite se Žuta posteljina napravljena od 51% recikliranog poliestera i 49% pamučnog satena u spavaćoj sobi betonskih zidova

Osjećaj ispravnog odabira

SCANDINAVIAN SENSE je naš održiviji izbor. Kada odaberete SCANDINAVIAN SENSE, odabrali ste proizvode visoke kvalitete i prekrasnog dizajna, proizvedene s poštovanjem prema prirodi i ljudima.

Reciklirani materijali igraju važnu ulogu u liniji SCANDINAVIAN SENSE. Inovativnim procesima plastične boce i ostaci pamuka prilikom proizvodnje se pretvaraju u pređe za nove proizvode.Kako bi vam pružili najvišu kvalitetu, reciklirana pređa miješa se s novom. Na taj način materijali koji su mogli završiti kao otpad dobivaju novi život, kako bi mogli koristiti vama i okolišu.

Jastuk i poplun u luksuznoj posteljini petrol plave i boje pjeska
Vaza MATHIAS Ø21xV25cm siva
12,50 €/kom.
17,99 € /kom.
94,18 kn /kom.135,55 kn /kom.
UŠTEDA 31%

VIŠE O GOTS-CERTIFICIRANOM ORGANSKOM PAMUKU

Dizajn SCANDINAVIAN SENSE linije proizvoda inspiriran je skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Blage nijanse, suptilni uzorci i prirodni materijali odabrani s brigom prema okolišu, čine ovu liniju savršenom za stvaranje osjećaja mirnoće i spokoja u vašem domu.

Puno posteljina u žutoj, petrol plavoj i boji pjeska

Global Recycled Standard

Proizvodi s oznakom Global Recycled Standard (GRS) provjereno sadrže reciklirane materijale prema ISO definiciji za reciklirano. Materijali koji se koriste za proizvode s GRS oznakom također se prate tijekom čitavog procesa proizvodnje kako bi se osigurala usklađenost s društvenim i ekološkim kriterijima i kemijskim ograničenjima.


SCANDINAVIAN SENSE setovi posteljine nose oznaku GRS. Osim toga, svi SCANDINAVIAN SENSE tekstili za dom imaju certifikat STANDARD 100 by OEKO-TEX®, koji je vodeća svjetska oznaka za zdravstvenu sigurnost tekstilnih proizvoda.

Kolekcija je dostupna online od 4. siječnja 2021. i u našim trgovinama od 22. siječnja.

 

Saznajte više

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

3 savjeta prije opremanja dječje sobe

Istaknute posteljine novog asortimana

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?