Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
JYSKovci kao Stručnjaci za kulturu spavanja

Kako u JYSKu nastaju Stručnjaci za kulturu spavanja?

Zanima li vas kako nastaju Stručnjaci za kulturu spavanja? Što sve oni trebaju znati i na koji način odabiru rješenja? Kako se pristupa svakom kupcu koji traži novi madrac, jastuk ili poplun?

NE SPAVAMO SVI KAO BEBA

Spavanje je individualna stvar: niti imamo svi jednaku potrebu za određenom količinom sna, niti svi imamo iste preferencije što se tiče uvjeta spavanja. 

  • Dok jedni ne mogu zamisliti spavanje u prostoriji iznad 20 stupnjeva Celzija, drugi spavaju s čarapama i uz gorući radijator. 
  • Mnogi spavaju na boku, a neki oka neće sklopiti dok se ne okrenu na trbuh - što je najgora skupina kojoj možete pripasti u slučaju trudnoće. 
  • Jedni spavaju bez ikakvog prekrivača, a drugima bi idealan bio teški poplun, ili minimalno deka i poplun istodobno.

Kako onda osigurati izvrsnu ponudu za svekolike položaje, temperature, čvrstoće madraca, debljine prekrivača.. i puno ostalih detalja?

Veliki asortiman, rekli bi neki. A mi u JYSKu dodajemo - i stalna edukacija

Žena u nekoliko položaja za spavanje

JYSKOVCI S MISIJOM: BOLJI SAN

Ponosni smo na našu titulu Stručnjaka za kulturu spavanja. Zaokružili smo naš asortiman i znanje koje se prenosi od osnutka tvrtke, 1979. godine, u tvorenicu Kultura spavanja. Tako u bilo kojoj JYSK trgovini u svijetu možete pronaći zaposlenika koji je zadužen za asortiman za spavanje: ne samo za njegovo poznavanje, već i savjet koji bi proizvod mogao preporučiti svakom pojedinom kupcu. Naši zaposlenici koji nose ovu titulu kontinuirano polaze treninge Sleep Academyja.

Cilj Sleep Academyja nije samo prodati jastuk, poplun ili madrac - već pobrinuti se da su individualne potrebe kupca zadovoljene i da kupac promijeni svoje spavanje nabolje

Stoga je ključno razgovarati uživo s kupcem, provjeriti koji mu je omiljeni položaj za spavanje te ima li kakve druge zahtjeve povezane s noćnim snom. 

Tako u JYSKu vi možete biti sigurni da dobivate personaliziran savjet, a da vam mi možemo ponuditi proizvode za sve vaše potrebe.

Zaposlenica JYSKa provjerava pravilnosti dok kupac isprobava madrac

ŠALJI DALJE ZNANJE

Polaznici Sleep Academyja također prate i najnovije trendove što se tiče navika spavanja te pohađaju dvodnevni trening svake godine u kojem stječu odnosno nadopunjuju znanje o madracima, jastucima i poplunima. Neki od recentnijih trendova jest takozvani teški poplun, koji svojom težinom stvara osjećaj kao da ste u zagrljaju te ima trenutačan umirujući učinak.

Znanje je tu da se dijeli, stoga naši polaznici imaju i posebnu misiju: podijeliti naučeno sa svim kolegama u trgovini, tako da što više JYSKovaca ima određeno znanje i o asortimanu za spavanje te o tome koji proizvod predložiti pojedinim kupcima i njihovim specifičnim potrebama.

Oni također obučavaju i sve novozaposlene kolege u novim trgovinama koje se otvaraju diljem zemlje, a pružaju podršku i stoje na raspolaganju i nakon otvorenja.

JYSK kolege na okupu

A ŠTO JA DOBIVAM?

Niste sigurni je li bolji madrac s oprugama ili pak madrac s memorijskom pjenom? U kojem slučaju mi treba nadmadrac? Zašto me boli vrat iako imam anatomski jastuk? Treba li mi madrac sa zonama udobnosti?

Na sva ova i slična pitanja stoje vam na raspolaganju JYSKovci - Stručnjaci za kulturu spavanja.

Saznajte više

Koji nadmadrac i zaštitu za madrac odabrati? Ultimativni vodič

Koji nadmadrac i zaštitu za madrac odabrati? Ultimativni vodič

7 mitova i činjenica o spavanju

7 mitova i činjenica o spavanju

Koliko je zapravo korisno popodnevno spavanje?

Koliko je zapravo korisno popodnevno spavanje?

Pomiče se sat: najbolji savjeti za san

Pomiče se sat: najbolji savjeti za san