Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Viseće pletene košare, mirisno ulje i kupaonski setovi

Inspiraciju za uređenje kupaonice pronađite u novoj kolekciji Nordic Mood

Bez obzira na to živite li u stanu, kući ili imate kupaonicu za goste kojoj je potrebno preuređenje, JYSKova nova kolekcija Nordic Mood sadržava proizvode koji odgovaraju svim kupaonicama. “U ovoj kolekciji posebno smo se fokusirali na to da proizvodi budu praktični i mali, kako bi se uklopili i u manje kupaonice. Istodobno, oni mogu stvoriti više prostora u svim kupaonicama,” kaže Laurence Muller, voditeljica kategorije Kupaonica u JYSKu.

Dozator sapuna i držač četkice za zube BOLIDEN dizajnirani su posebno za male umivaonike. Kupaonski set od keramike u bež boji dodaje minimalistički izgled kupaonici.

Staklena posuda i kupaonski set od bež keramike

Kolekcija ima nekoliko proizvoda s raznovrsnim funkcijama, kao što je staklenka GRUMS. „GRUMS je savršena za spremanje pamučnih blazinica ili vate“, kaže Laurence Muller. Ako trebate još više rješenja, poklopac može poslužiti i kao zasebna posuda za nakit.

Kombinirajte kolekciju BOLIDEN s odgovarajućim pladnjevima HARADS, koji svojim cvjetnim motivom dodaju malo uzoraka i boja neutralnoj kolekciji. Uz mirisno ulje HURVA keramičke posude s cvjetovima "omekšavaju" ovaj minimalistički izgled.

Mirisno ulje na cvjetnom pladnju

Inspiracija za kupaonice svih veličina

"Ovom kolekcijom usredotočili smo se na proizvode koji mogu poboljšati kupaonicu", kaže Laurence Muller. Na primjer, s novim mirisnim uljem HURVA, koje nadmašuje klasično mirisno ulje. Ovdje su mirisni štapići zamijenjeni cvjetnim fitiljem izrađenim od papira, pa osim što kupaonici daje prekrasan miris ruža i bobica, služi i kao lijep ukras.

Viseće pletene košare i mirisno ulje

Ako trebate više prostora za pohranu, lako iskoristite svoje zidove - objesite na njih viseće pletene košare OPE izrađene od drva s FSC-certifikatom (FSC® N001715). Mogu se koristiti za spremanje wellness proizvoda ili mekih ručnika, kao što je SEGERSTA. SEGERSTA je pamučni ručnik obojen pređom, izrađen od 30% recikliranog pamuka. Košare olakšavaju i vama i vašim gostima da pronađete sve što vam je potrebno.

Dvaput godišnje Laurence Muller, naša vješta voditeljica kategorije ručnika, otirača, zavjesa za tuširanje i kupaonskih dodataka sastavlja kolekciju elegantnih, odgovarajućih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Mood, a nova je u našim trgovinama i na JYSK.hr od 19. travnja.

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana