Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Terasa s vrtnim setom, lounge stolicom i raznim teglama

Ideje za zelenu terasu

Biljke stvaraju ugodnu i prirodnu atmosferu ako ih postavite na balkon - a ako su neke od njih jestive, možete ih također iskoristiti i kao začin kada budete jeli na svom vrtnom stolu. Gdje najbolje staviti tegle za cvijeće kako bi se uklopile u vaš eksterijer? Pomoću ovih pet ideja, pokušat ćemo vas inspirirati s različitim načinima za korištenje tegli za cvijeće kako bi vaš eksterijer izgledao ugodno i lijepo.

1. Koristite razne kuteve

Visoka tegla pokraj različitih tegli


Ako svoje cvijeće postavite u tegle različitih veličina ili ih stavite u viseće tegle, rezultat će biti zanimljiv i dinamičan izgled terase. Različite vrste tegli također mogu sakriti ogradu kojoj je potrebno farbanje ili bezbojan zid.

Pročitajte o ovogodišnjim vrtnim trendovima - vrtni trendovi 2020.

2. Grupirajte svoje tegle

Velika i mala tegla za cvijeće jedna pokraj druge


Uređivati vrt s teglama je vrlo jednostavno, ali pokušajte staviti sve svoje tegle u grupe. Ako ih samo postavite po jednu u različite kuteve balkona, to će izgledati jednolično i tužno. Umjesto toga, postavite dvije do tri tegle u blizini tako da istaknu jedna drugu.

3. Tegle ne moraju izgledati slično

Velika tegla i viseća tegla za cvijeće


Različiti materijali, boje i oblici stvaraju zanimljiv izgled. Kada skupite sve svoje tegle s različitim biljkama i biljem i postavite ih skupa, obično se podudaraju i izgledaju koordinirano, kao da im je oduvijek bilo suđeno biti jedna pokraj druge.

4. Pomiješajte bilje i biljke

Keramička tegla za cvijeće, fenjer i pladanj s kruhom i voćem


Pomješajte bilje s biljkama i stvorite prekrasan izgled terase. Postavite različite tegle na vrtni stol i uživajte u ljepoti. Sakupite svježe bilje i začine za večeru i uživajte u prekrasnom mirisu.

5. Spojite tegle s fenjerima

Mala i velika tegla za cvijeće s fenjerom pokraj zida


Nemojte svoju terasu samo dekorirati s teglama. Dodajte im fenjere i u mraku ćete ih dodatno istaknuti zbog svjetla. Bonus: Kada osvjetlite kuteve terase, činit će se kao da je prostor veći i širi. Ako imate planove za putovanje preko ljeta, možete kupiti umjetne biljke i uživati u zelenilu terase bez ikakve brige o njima.

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?