Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Božićni darovi zamotani u tkaninu i reciklirani papir za zamatanje

6 kreativnih ideja za pakiranje božićnih poklona

Ništa ne stvara veće blagdansko veselje od lijepo zamotanog dara. Kako bismo vam olakšali pakiranje poklona, prikupili smo nekoliko kreativnih savjeta kako biste zamatanje darova pretvorili u igru.

1. Dodajte mrvicu prirode 

U svojem dvorištu ili u šumi potražite zelenilo koje lijepo izgleda. Obratite pažnju na sezonske biljke, poput šišarki, čempresa i grozdova crvenih bobica.

Lijepo zamotani božićni darovi s ukrasima iz prirode

Ako niste u blizini šume ili divljeg cvijeća, većina supermarketa, tržnica ili cvjećara prodaje različito sezonsko bilje. Osušeno cvijeće također je prekrasan dodatak poklonu. Odaberite jedan cvijet ili napravite mali buket i dodajte ga uz mašnu.

2. Rukom pisan detalj koji će izmamiti osmijeh

Jednostavan način da dodate taj personalizirani detalj je da napišete mali pozdrav na darovnoj kartici. To može biti jednostavno kao što je pisanje nekoliko riječi koje opisuju primatelja ili možda mali citat iz vaše omiljene božićne pjesme ili filma.
Na primjer, „Sretan ti Božić. Neka ti srce bude prepuno ovih dana” iz božićnog klasika Have Yourself a Merry Little Christmas.

Ako želite napraviti nešto još više, možete napisati malu pitalicu, čiji odgovor naslućuje darivatelja. Ovo će svakako izmamiti osmijeh na lice primatelja poklona.

Konačno, možete odbaciti tradicionalne oznake za darove i nacrtati sebe i primatelja poklona. Mali podsjetnik na vašu vezu, kakva god da je: obiteljska, prijateljska ili nešto više.

3. Božićni poklon zamotajte u - poklon

Kutijica ili košara stvarno je lijep - i koristan - način za zamatanje darova. Ovo se može koristiti kada su vaši darovi manji predmeti kao što su dozator za sapun, posuda za sapun ili držač četkice za zube. Košara se može koristiti i za pohranu sitnica.

Također možete odabrati još kreativniju opciju, tako da zamotate poklon u ukrasnu jastučnicu. Dodajte prekrasnu vrpcu, a izbjegnite tradicionalni papir za zamatanje. Mogli biste umotati ukrasni jastuk ili okvir za sliku - mogućnosti su beskrajne.

4. Dodajte rukom rađene ukrase

Izradite male perle u obliku zvijezda, srca, božićnih drvca – samo je mašta granica. Možete ih koristiti kao oznake, ali su izvrsne i kao dodatni ukras. Možete ih zalijepiti na poklon-papir ili dodati na vrpcu za darove.

Božićni dar zamotan u papir i ukrašen bombonima i perlama

Druga je mogućnost izrezivanje malih figurica od kartonskog papira. Bijeli anđeo je jednostavan, ali vrlo efektan i odgovara svim vrstama papira za umatanje. Brzo nađite predložak/šablonu anđela na internetu da biste što bezbolnije prošli u izradi.

5. Božićne darove ukrasite jestivim poslasticama

Domaće božićne poslastice same su po sebi lijep dar, ali su također savršene za napredno umatanje poklona.

Božićni kolačići ukrašeni glazurom i lijepi su i ukusni. Ne zaboravite napraviti malu rupu u kolačićima prije pečenja kroz koju prolazi vrpca za poklon. Ovo je odlična zabava za ljubitelje Božića svih dobnih skupina.

Još jedan klasik su suhe kriške naranče ili štapići cimeta. Super su dekorativne i jako mirišu na Božić. Zalijepite ih na papir za zamatanje ili zavežite vrpcom.

Trebate lakšu opciju? Kupite slatkiše u trgovini - crveni i bijeli bomboni u kombinaciji jednostavno znače - Božić.

6. Ponovno upotrijebite svoje stare tkanine kao papir za omatanje

Smanjite količinu papira za umatanje i ove blagdanske sezone zamotajte svoje darove tkaninom. Ova održivija zamjena savršena je ako imate stari tekstil koji vam zauzima mjesto u ormaru. Fleksibilnost tkanine znači da pokriva neobične oblike i da se neće trgati u kutovima. Lako nađite ideje na videima na interentu i vidjet ćete mnoge lijepe načine za omatanje poklona tkaninom.

Niste za umatanje u tkaninu? Još jedan sjajan način zamotanja božićnih darova je svečani i reciklirani papir za zamatanje KARDUS. Na vrpcu možete dodati božićne kuglice koje se mogu koristiti kao ukras za božićno drvce.

Božićni darovi ukrašeni božićnim kuglicama, grančicama i šišarkama

Kombinirajte 6 savjeta na uzbudljive i kreativne načine za uistinu jedinstveno i osobno pakiranje božićnih poklona.

 

Imate još ideja? Podijelite ih sa svima u komentarima niže :)

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana