Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
HENNE kutija za pohranu u koju stanu 3 bicikla

3 rješenja za vanjsku pohranu koja pruža kutija za jastuke

Vrtni jastuci, pištolji na vodu, svjetiljke, ležaljke, ljuljačke, vrtlarski alati, roštilj - gdje ovo sve pohranjujete kada se ne koristi, tijekom zime ili kada pada kiša?

Kutija za pohranu idealno je rješenje ako ste ograničeni prostorom. HENNE kutije za pohranu manje su od tipične vrtne šupe, ali je ujedno i vrlo prostrana.


1. Nađite čvrsto rješenje za pohranu vrtnog alata

HENNE kutije za pohranu dobro će čuvati vaše stvari. One su čvrste i mogu izdržati bilo koje vrijeme. Dvostruki paneli ojačani rebrima daju kutijama veliku čvrstoću, a ugrađena ventilacija prozračuje čime se sprječava kondenzacija. 


HENNE ​​kutije za pohranu ne zahtijevaju održavanje, izgledaju kao da su od drva, a tijekom vremena neće izblijediti.

Jeste li veliki ljubitelj praktičnih rješenja u vašem vrtu? Pogledajte kako je ovaj lounge set sklopiv u tren oka!


Možete otvoriti gornji ili prednji dio radi lakšeg pristupa vašim stvarima, a s mehanizmom za otvaranje spremnika u jednom pokretu otvorite i poklopac i vrata spremnika. Ako koristite kutiju za pohranu za vrijednije predmete poput bicikla ili alata, možete ih zaključati lokotom za dodatnu sigurnost. 

2. Pohranjivanje je multifunkcionalno

HENNE ​​kutije za skladištenje lako se montiraju s pomoću uobičajenih alata, a ne samo da su idealne za vaš vrt, nego će se lako uklopiti i na vaše potkrovlje, u podrum ili bilo gdje drugdje gdje želite zadržati svoje stvari na suhom i sigurnom. 

3. Prilagodite vanjsku pohranu vlastitim potrebama

Ako tražite vanjsko rješenje za pohranu, također uzmite u obzir i seriju kutija za pohranu RAVED. Kutije RAVED imaju iste prednosti kao i HENNE, a povrh toga možete ih obojiti u bilo koju drugu boju koja vam odgovara i uklapa se u vaš eksterijer. Dugotrajno su izdržljive, suvremenog su izgleda izgledaju kao drveno spremište. Prag je nagnut radi lakšeg unošenja npr. kosilice, a za dodatnu sigurnost ovaj spremnik možete zaključati lokotom. 

Saznajte više

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Kako odabrati savršenu vrtnu garnituru

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Trampolini: 7 stvari koje treba uzeti u obzir prije kupovine

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Pronađite pravi suncobran za sebe

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za vrtne jastuke