Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Ruke u obliku srca

Što pokloniti muškarcu za Valentinovo?

Datum:

Kategorija: Ideje i savjeti

TAGOVI: kvalitetan san

Valentinovo se bliži i možda ste već na rubu pameti pokušavajući smisliti savršeni valentinovski dar za svog čovjeka. Postoje uobičajeni darovi za žene, poput cvijeća i čokolada u obliku srca, ali za njega treba ipak upotrijebiti malo mašte. Slažete se s nama? Onda pročitajte naš popis sjajnih ideja za Valentinovo za njega. 
 

Pokažite zanimanje za njegove interese poklonom za Valentinovo

Prije nego što počnete paničariti i kupite losion poslije brijanja ili par čarapa, razmislite o tome što vaš muškarac voli - koji su njegovi interesi? Je li on mislima stalno u sportu? Ili je možda intelektualac koji voli čitati? Možda je tip koji obožava boraviti vani - bilo da su aktivnosti na balkonu, terasli ili čak u prirodi? Pročitajte tekst niže kako biste pronašli savršene darove za Valentinovo za svaku od ovih prilika - i na kraju, odaberite onu koja je i za vas.
 

Poklon za Valentinovo za sportskog fanatika

Obožava li vaš frajer svoj sport? Možda čak i ide na treninge - nogometne, teniske ili pak vježba za maraton. Nabavite mu pravi, muževni ručnik bogate kvalitete kakvu njegov trud zaslužuje. Ako obožava sport, ali samo kao navijač iz publike, uljepšajte mu kutak za uživanje u dobroj tekmi s frendovima - ili pak koju rundu PES-a. 

Zašto mu ne biste nabavili kompjutersku stolicu? Ili masažnu fotelju za njega i najboljeg frenda, gdje se mogu vrhunski opustiti i navijati za omiljenu momčad.  
 

[][]

 

 

Poklon za Valentinovo za intelektualca

Ako je vaš muškarac više tip koji će radije pročitati dobru knjigu ili dubiti nad znanstvenim studijama uz šalicu kave, darujte mu udoban naslonjač, mali stol u skladu s tim, a možda i modernu lampu. Kombinirajte ovakav dar uz poklon-bon za večeru i pranje suđa koju ste sami izradili, kako bi mogao uživati u svojoj knjizi.

 

 

 

 

 

[][]

 

 

 

 

Poklon za Valentinovo za ljubitelja prirode

Je li on osoba koja ne može dočekati proljeće da visi na balkonu ili terasi? Što kažete na viseću mrežu gdje on (ili vas dvoje) možete prolijenčariti cijelo popodne. Ako uživa u tome da ugosti prijatelje i društvo na druženju, vrtni set s pratećim suncobranom oduševit će ga. Ako obožava boraviti u šumi na kampiranju, uzmite mu vreću za spavanje te mu pokažite koliko se brinete o njegovom kvalitetno provedenom hobiju.

 

 

 

[][]

 

 

 

 

Poklon za Valentinovo za vas dvoje

 

 

Ako ste već dugovječan par, zašto ne biste preuzeli inicijativu i uložili u vaš kvalitetniji zajednički život te ugodili oboma jednim potezom – te nabaviti novi set popluna i jastuka za vas dvoje. Istodobno, (ovdje mislimo na Vas :) ) kombinirajte ga sa lijepim setom posteljine. Postići ćete novi duh smirenosti u svojoj sobi - te utjecati i na miran san.
 

[][]Sve u svemu, Valentinovo je pravi dan da pokažete komu da vam je do njega stalo. Ima li boljeg načina iskazivanja ljubavi od onoga u kojem pokazujete koliko vam je stalo do njegovih preokupacija? :)