Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Stakleni svijećnjak ispred drveta i grana s bobičastim voćem i zlatni fenjer s dekoracijom

Proslavite klasični Božić uz trend Cosy Tradition

Datum:

Kategorija: Božić

Ovog Božića, JYSK vam predstavlja trend koji uzdiže obiteljske vrijednosti i hygge. Trend Cosy Tradition ispiriran je prirodom i moćnim sjevernim krajolikom. U ovom blogu inspirirati ćemo vas za stvaranje klasičnog Božića sa simbolima crvene, tamno crvene i smeđe boje u Cosy Tradition stilu.

Svijećnjak na metalnom pladnju s malim božićnim drvcem i šišarkama


Cosy Tradition veliča običaje i uspomene iz prošlosti. Jedna od najdekorativnijih tradicija koje se možemo sjetiti je adventska vijenac gdje svake adventske nedjelje palimo jednu svijeću. Ova vrsta obrnutog odbrojavanja oduševljava i roditelje i djecu. ODEN LED svijeće imaju timer, upaljene su 6 sati, a onda se isključuju 18 sati. Ugodno će vas iznenaditi kada se upale same automatski, čak i ako ste vi zaboravili. Također ne morate se brinuti jeste li ih ugasili kao kod pravih svijeća kada odlazite iz kuće ili kada idete spavati. Bonus: nema mirisa ugašenih svijeća.

Adventski vijenac s LED svijećama, koje imaju funkcijom timera


Vašoj djeci će se svidjeti što imaju svoju božićnu čarapu, koju će Djed Mraz (ili njegovi pomoćnici) puniti svake noći sa slatkišima i malim poklonima. Možete ih objesiti i na ljetve koje možete ukrasiti lampicama za potpuni ugođaj.

Božićne čarape u crvenoj i zelenoj boji na dekorativnim ljestvama

 

Pobrinite se da je vaš papir za zamatanje poklona u pravom božićnom duhu, a u JYSKu možete pronaći FCS certificiran (FSCTM N001715) papir za zamatanje napravljen od 100% recikliranih materijala, nadamo se da smo vam olakšali odabir. 

Papir za zamatanje i božićni poklon u košari

 

Upotpunite svoju klasičnu dekoraciju završnim božićnim detaljima, kako biste spremno dočekali najčarobniji mjesec u godini. Zamjenite svoje jastuke s nekoliko blagdanskih, poput KIMBERLIT, vintage izgleda ili bezvremenskog KORNSTEN ukrasni jastuk, a božićni patuljak se može odmarati u kutu kauča ili na klupi u hodniku... 

Klupa s jastukom, dekom i božoćnim patuljkom. Na podu je crveni jastuk na okruglom tepihu.

 

Cosy Tradition božićni trend stvara toplu i ugodnu atmosferu u vašem domu i dodaje razigrani, slatki i čarobni dodir vašem božićnom uređenju.

Zelena staklena vaza napunjena s umjetnim grančicama sa šišarkama, božićni ukrasi u zelenoj i crvenoj boji. Pokraj stoji božićna figurica