Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Vrtni stol s vrtnom klupom od metala i drveta sa svake strane i solarnom lampom

Povežite se ponovno s prirodom

Datum:

Kategorija: Vrt

TAGOVI: vrt, vrtni namještaj, inspiracija, vrtne stolice

Za mnoge od nas priroda je utočište i mjesto gdje idemo napuniti baterije. Kad niste u mogućnosti otići na obalu ili u šumu, osjećat ćete se kao da nešto nedostaje, ali mi imamo rješenje za to. Pozovite prirodu da dođe k vama. Dajte svojoj terasi dodir nečega divljeg i neukroćenog, nečega što vas podsjeća na spektakularna planinarenja i divne piknike.

Vrtni stol s kolačićima, tortom i šalicama

Novi JYSKov vrtni set, DAGSVAD, oponaša minimalistički i jednostavan set stolova i klupa, kakav možete pronaći u šumskom zaklonu ili na plaži. Također je savršeno prikladan za terasu.

Drvena vrtna klupa s dekomi jastukom

Klupe možete lako pomicati, a možete i leći na jednu ako se poželite malo osunčati. DAGSVAD set dostupan je u JYSKu od 1. travnja 2021.

Život na otvorenom s nadahnućem iz prirode

Sive vrtne tegle za cvijeće na terasi

Neki se pojedinci zapravo nikada ne osjećaju usamljeno kad su okruženi biljkama. Druge biljke podsjećaju osjećaj samoće. Bez obzira na sve, biljke su stalni podsjetnik na prirodu. Tegle s biljkama ili cvijećem mogu biti uređene i funkcionirati kao pregrade za prostor pa ih koristite za odvajanje različitih zona na terasi.

Ležaljka od ratana s kožom i jastukom

Zavalite se u udobnu ležaljku poput VALLESTRUPa okruglog oblika i prirodnog izgleda - i prekrijte ga čupavim detaljima za još slađi i udobniji izgled.

Stolić od ratana sa zdjelom i staklenom šalicom

 

Povezanost s prirodom očituje se i na vrtnom stoliću JUNGLEDAL. Ratan od kojeg je stolić napravljen daje prirodni izgled, a prorezi na njemu dopuštaju sunčevim zrakama da nesmetano prolaze i stvore jedinstveni dizajn sjene. Stolić je vrlo lagan i jednostavno se premješta.