Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Odabrani artikli iz kolekcije Nordic Mood za proljeće

Ovog proljeća otvorite vrata diskretnom boemskom stilu

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dizajn interijera, inspiracija, boho dekoracije

Nakon duge, varljive i otegnute zime, mnogi od nas žude za revitalizacijom. Pokušavamo je ostvariti otvaranjem prozora našeg doma u nadi da će nam strujanje laganog, svježeg zraka pomoći. A zapravo - trebamo vizualnu promjenu!

Nered u kući, pretrpanost zimskom odjećom, umor - svega se želimo riješiti! Vjerujemo da i vi isto sanjate o čišćem, jednostavnijem izgledu svojeg interijera; želimo i vizualno osjetiti ovu prozračnost proljeća.

JYSK je 13. 2. 2018. uveo novu kolekciju Nordic Mood za proljeće. S ovom kolekcijom možete lako dodati jednostavan, elegantan i skandinavski stil u vaše uređenje interijera.

Kombinacija materijala, oblika i tekstura

Prva ovogodišnja kolekcija ističe neupadljiv boemski stil s jasnim skandinavskim izrazom. Vrhunski proizvodi kombiniraju različite materijale, oblike i teksture.

U novoj kolekciji pronaći ćete svijetlu deku jednostavnog uzorka s resicama, jastuk sa strukturiranom površinom, meku umjetnu janjeću kožu koja stvara toplinu i mekoću u dizajnu - i mnoge druge nevjerojatne stvari kojima će vaš dom dobiti novo ruho. 
Uskladite jednostavan, svijetli tekstil s tamnom, pletenom košarom da biste stvorili ugodnu atmosferu. Kreirajte luksuzan dojam klasičnim svijećnjakom od metala ili finom staklenom vazom sa zlatnim detaljima.Jednostavne boje ovoj kolekciji daju bezvremenski Naići ćete na tonirane nijanse sive, koje kombiniramo s prirodnim bojama svijetlog drva i jednim potezom kontrastne boje i visokog sjaja. Fini detalji nalaze se u resicama, mat površinama i jednostavnom uzorku koji zbirci daju čisti, ženstveni izgled. Stavite prvi ovogodišnji cvijet u vazu, uzmite šalicu kave i omiljeni časopis te uživajte u jednostavnoj, elegantnoj atmosferi oko vas. Sklad i mir tako je očit i poziva vas na opuštanje u vlastitom domu. 

Zamislite ove proizvode u svojem domu

Artikli nove kolekcije Nordic Mooda izloženi su u posebnom području naših trgovina tako da ih možete vidjeti i zamisliti koji će se dobro uklopiti u vaš dom. Svi su proizvodi dostupni su i online na JYSK.hr.


Ograničeno izdanje

Kolekcija Nordic Mood dostupna je u ograničenom razdoblju. Prvi smo je put kreirali 2015. godine i od tada je polučila velik uspjeh u JYSK zemljama. Osvježavamo je svaka tri mjeseca pomno odabranim proizvodima koji izgledaju fantastično i zajedno i odvojeno.