Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Otkrijte nove trendove u uređenju eksterijera za 2017.

Datum:

Kategorija: Vrt

TAGOVI: vrt, trendovi

Trendovi uređenja mijenjaju se iz godine u godinu, pa tako nam i 2017. donosi novosti u uređenju vrta koje nam mogu pomoći u osvježenju prostora za odmor na otvorenom. Ne morate se slijepo držati svih trendova, ali malim promjenama svake godine možete unijeti promjene i učiniti ga nešto drugačijim i posebnijim. U nastavku vam donosimo glavnih 5 trendova u uređenju vrta za nadolazeću sezonu.

Trend #1: “Mix and match”

Većina ljudi voli imati svoju malu oazu na otvorenom gdje se mogu opustiti i maknuti van užurbane svakodnevnice. Veoma popularan trend koji nas očekuje u uređenju vrta je takozvani mix and match trend. Slijedeći ovaj trend možete kombinirati naizgled nespojive materijale, boje pa čak i stilove. Ovaj trend u uređenju vrta jako nam se sviđa jer omogućuje potpunu slobodu i kreativni izražaj, a kao rezultat dobivate jedinstven izgled koji je u potpunosti prilagođen vašem ukusu.

Mix and Match stil

Trend #2: Svijetle i neutralne boje

U 2017. naglasak će biti na korištenju neutralnih i svijetlih boja. Vrtna garnitura svjetlije boje izvrsno će se uklopiti uz morske dekoracije plavih boja i idealna je za terase s pogledom na more. Ako se odlučite za vrtni namještaj na balkonu ili terasi u neutralnim nijansama možete stvoriti lagan harmonični prijelaz između interijera i eksterijera.

VEBBESTRUP set

Trend #3: Namještaj od kombinacije drva, čelika i aluminija

Prilikom odabira vrtnog namještaja katkad zaboravljamo na njegovo održavanje. Čišćenje i njega vrtnog namještaja može biti dugotrajan posao kojeg često zapostavljamo zbog nedostatka vremena. Dobra vijest za sve koji su se u tome prepoznali je što se u nadolazećoj sezoni veliki naglasak stavlja na vrtnom namještaju koji se lako održava, a napravljen je od kombinacije drva, čelika i aluminija koji zahtijevaju minimalnu njegu. Vrtne stolice od čelika i drva ili vrtni stolovi od aluminija i petana popularni su primjerci ovog trenda.

YTTRUP set

Trend #4: Biljke

Trend korištenja biljaka kao dekoracija nastavlja se i dalje. Osim u interijeru, u uređenju balkona ili vanjskog prostora, biljke ćemo koristiti kako bi dodatno oplemenili prostor za uživanje. U tome će nam pomoći velike ili male posude za cvijeće koje možete postavljati na različitim visinama oko vrtnog namještaja kako bi korištenjem vaših omiljenih biljaka prostoru dali dodatnu dimenziju i stvorili što prirodnije okruženje.

DUGG posude za cvijeće

Trend #4: Solarne lampe i fenjeri

Vanjska rasvjeta je neizostavni dodatak u uređenju vrta. Osim što je praktična, vanjska rasvjeta može biti i veoma atraktivan dodatak vrtu. U JYSKu vas čeka velik izbor fenjera i solarnih lampi različitih veličina i oblika. Odaberite kvalitetne fenjere ili ekološki prihvatljive solarne lampe - oni će kada padne mrak doprinijeti romantičnom ugođaju. Bilo da tražite solarne lampe za otvoreni prostor ili popularne fenjere za balkon pogledajte našu ponudu i odaberite lijep dodatak za vaš dom i vrt.

Solarne lampe i fenjeri 

Koje trendove uređenja vrta ćete vi slijediti? Podijelite s nama u komentarima!