Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna! Zbog velikog broja narudžbi, trenutno je produžen rok dostave.

Cyber Monday - Uštedite 20-60%
SCANDINAVIAN SENSE linija posteljine od organskog pamuka

Osjećaj luksuzne spavaće sobe

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

TAGOVI: posteljina, organski pamuk, SCANDINAVIAN SENSE

Srijeda je navečer. Na polovici smo tjedna, a vikend i dalje djeluje prilično daleko. Košara za veš izgleda kao da će se srušiti u sljedećem trenutku, i itekako je vrijeme za da podove prođete usisavačem. Ako vam je potreban predah od rutine svakodnevnice, dovoljno je da promijenite posteljinu u spavaćoj sobi i dopustite si malo sanjarenja. Zamislite se u mirnoj, luksuznoj hotelskoj sobi, sa zatamnjenim zavjesama i savršenim krevetom. Pred vama je noć puna kvalitetnog sna, a zatim slijedi ukusan doručak.

Ništa nije bolje od osjećaja kada se ušuškate u krevet s čistom posteljinom iz naše nove kolekcije proizvoda SCANDINAVIAN SENSE.


Blage nijanse i uzorci posteljine potiču vas da se isključite od užurbane svakodnevnice, opustite te uživate u trenutku. Uz set posteljine SCANDINAVIAN SENSE od pamučnog perkala zaista možete spavati u stilu. Fine, gusto tkane pamučne niti stvaraju izvanrednu posteljinu nevjerojatne mekoće i mat izgleda.


Kada odaberete SCANDINAVIAN SENSE, odabrali ste proizvode visoke kvalitete i prekrasnog dizajna iza kojih stoji društveno odgovorno poslovanje, usmjereno na brigu o prirodi i ljudima. Tekstili za dom iz linije SCANDINAVIAN SENSE inspirirani su skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Uz mekan, organski pamuk u blagim nijansama i suptilne uzorke, ova je linija savršena za stvaranje osjećaja mirnoće i spokoja u vašem domu.

VIŠE O GOTS-CERTIFICIRANOM ORGANSKOM PAMUKU

Setovi posteljine s ovom oznakom proizvedeni su od 100% organskog pamuka. Ova nova linija obuhvaća i proizvode za kupaonicu te također nosi oznaku Svjetske norme za organski tekstil (engl. Global Organic Textile Standard, GOTS), što znači da su  proizvedeni od organski uzgojenog i obrađenog pamuka, svile, lana ili vune. Certifikat GOTS jamči smanjen utjecaj na okoliš te usklađenost sa strogim ekološkim i društvenim kriterijima tijekom cijelog procesa proizvodnje. 

Kompletna linija SCANDINAVIAN SENSE certificirana je prema OEKO-TEX® Standardu 100, koji je vodeća svjetska zdravstvena oznaka za tekstil.

Kolekcija je dostupna u našem webshopu od 2. 7. i u trgovinama od 19. 7. 2019.

AYA bed linen