Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Luster VILIUS jedan je od napopularnijih JYSK artikala

OPREMANJE DOMA FAVORITIMA NAŠIH KUPACA

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Već skoro 40 godina JYSK osigurava kvalitetan namještaj u skandinavskom stilu Dancima, a od 2009. godine i Hrvatima.

Komentarima i ocjenama poput ''Sjajna polica'' (VANDBORG polica), ''Odličan proizvod :)'' (TORLEIF svjetleća kutija) i ''Veoma dobro, nisam požalio ovaj izbor'' (VEDDE ormar), ponosimo se činjenicom da naši kupci našim proizvodima daju ukupnu ocjenu 4,3 od 5.

Sastavili smo malu kolekciju najprodavanijih i najpopularnijih* proizvoda u ovom blog postu.

DEKORACIJA I OSVJETLJENJE

Dekoracija je ono što kuću pretvara u dom. Samim tim, naša kategorija dodataka za dom veoma je popularna, a FOSS vaza ima kristalno čistu ocjenu - 5 i sljedeći komentar korisnika na JYSK.hr: ''Veoma multifunkcionalna vaza. Kupila sam je za poklon, ali sam je na kraju zadržala za sebe'".


Drugi kupac na JYSK.hr opisuje naše male zidne police zvane GARD ovim riječima: ''Kupila sam četiri police i stavila ih pokraj štednjaka te ispunila uljima i začinima. Mislim da izgleda baš uredno''.

Svjetleća kutija TORLEIF još je jedan od artikala koji kupci obožavaju - zbog više od jednog razloga: ''Odlična stvar. Najveći plus za mene je što je na baterije. Nema kablova''.

Ovo je slučaj i s VILIUS lusterom ''Ovaj luster baca odlično svjetlo. Ne smeta i lako je prilagoditi mu se. Kupili smo još jedan za drugu prostoriju u kući''.

 

 

 

 


Saznajte više o našoj posvećenosti kvaliteti.

 

 

 

ODLAGANJE I DRUGA OPREMA ZA KUĆU

Naš ormar VEDDE jedan je od naših apsolutnih bestsellera, i to s dobrim razlogom: ''Veoma dobro, nisam požalio ovaj izbor. Ima dovoljno mjesta za dvoje u njemu. Baš nam se sviđa!''

Klupa VANDSTED tipičan je primjer skandinavskog dizajna namještaja, odlična je i za odlaganje i za dekoraciju. Naši je kupci koriste u hodniku, spavaćoj sobi i bilo gdje drugdje u kući. ''Zaista lijepa klupa, prelijepa boja, lijepa presvlaka. Veoma brza dostava.''

Također smo oduševljeni zbog činjenice da dosta kupaca komentira da su naručeni JYSK artikli jednostavni za montiranje i da volimo dodati nešto, kao u slučaju stolića LEJRE: "Lako za montiranje! Sviđaju mi se rubovi i zaobljenost! A čak su stavili i jastučiće na noge''.

 

 

 

 

 

 

NAMJEŠTAJ ZA KUĆNI URED

Možete opremiti cijeli kućni ured hvaljenim JYSK proizvodima. Stol VANDBORG dobio je sljedeći komentar od kupca na JYSK.hr: ''Sjajan stol. Jednostavan za montiranje i lagan, tako da se može lako premještati.'' Polica iz iste kolekcije opisana je sljedećim riječima: ''Odlična i veoma stabilna, imam ih nekoliko''.

Kombinirajte ih s uredskom stolicom ABILDHOLT i imat ćete ured opremljen našim najpopularnijim proizvodima: ''Dobra uredska stolica s dobrom potporom za sjedenje. Lijepa siva tkanina zbog koje se stolica lako uklapa i u dnevni boravak''.

 

 

 

 

 


Pogledajte još komentara i favorita kupaca.

*Odabir smo temeljili na komentarima kupaca i uspješnosti prodaje od srpnja do prosinca 2018. Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja, a to su: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Nizozemska, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunjska, Bugarska, Grčka i Belgija.