Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Tri lustera od bambusa vise iznad blagovaonskog stola i stolna lampa od ratana

Obasjajte svoj dom

Širite svjetlo tijekom tamnog perioda zime. Dekorativna rasvjetna tijela mogu promijeniti raspoloženje u vašem domu i napraviti veliku promjenu, a ne koštaju puno.

Širite svjetlo u tami zime

Zima može biti duga i mračna, ali uz male dodatke izvora svjetlosti u vašem domu možete stvoriti ugodnu i toplu atmosferu zbog koje će zima djelovati malo vedrije.

Stolna lampa od ratana i podna lampa od bambusa

Ukrasnu stolnu lampu ALBERT možete postaviti na police, konzolne stolove ili noćne ormariće. Lampa je izrađena od ratana koji daje toplo svjetlo i stvara prekrasan efekt s pomoću sjene.

Ako trebate malo više svjetla, možete dodati našu podnu lampu DANI. Savršena je za osvjetljavanje tamnih kutova. Lampa DANI izrađena je od bambusa.

Još jedna lijepa podna lampa je KRISTOF. Dizajn je klasičniji i elegantniji, pa će se uklopiti u većinu domova. Visina KRISTOFA širit će svjetlost u prostoriji. Koristite ga kao dodatak stropnom svjetlu. Savršen uz vaše omiljeno mjesto za čitanje.

Stvorite hygge dekorativnom rasvjetom

Rasvjeta nije samo nužda. S pravim lampama možete stvoriti dom s predivnom, umirujućom atmosferom. Zimi je primamljivo povući se i ostati u kući. Nažalost, zimi kroz prozore ne prodire puno prirodnog svjetla, a jedan izvor svjetlosti kao što je stropna svjetiljka nije uvijek dovoljan.

Tri lustera od bambusa vise iznad stola

Postavite nekoliko lustera jedan do drugog i osigurajte optimalnu rasvjetu u svojoj blagovaonici. Naš luster SIGVARD izrađen je od bambusa što ga čini modernim i privlačnim središnjim dijelom.

Ako želite stvoriti atmosferu u prostoriji, dobra je ideja koristiti razne izvore svjetlosti koji mogu stvoriti osjećaj dubine u prostoriji. PATRIK stolna lampa može se koristiti u kućnom uredu, ali je savršena i na polici ili polici za knjige u dnevnom boravku.

Svijeće su prekrasni, dekorativni dodatni izvori svjetlosti. Kada želite pojačati ugodnu atmosferu, zapalite nekoliko svijeća i stavite ih po domu, osvijetlite tamne kutove.

Saznajte više

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Unesite osjećaj proljeća u svoj dom uz novu Nordic Mood kolekciju

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Dodajte dašak prirodne topline svom blagovaonskom stolu

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana