Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Ambijenti Hygge, Simplified Luxury i Urban Roots

Novi trendovi: jednostavnost i transparentnost

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: inspiracija, boho dekoracije, dizajn interijera

Budući da svijet oko nas postaje sve složeniji, budući da su bliski odnosi među ljudima dragocjena rijetkost, a vrijeme je uvijek prisutan faktor koji stvara stres, žudimo za jednostavnošću i transparentnošću, sanjamo o prijateljstvu i druženju s našim najdražima.

Dizajnerski trendovi interijera ovog proljeća i ljeta odražavaju ove ljudske tendencije. Pronaći ćete ih u fantastičnim novim proizvodima i prekrasnim dekoracijama koje su stigle u JYSK. Naš vješt, kreativni dizajnerski tim pomno je izabrao sve dekoracije. Upoznajte fantastičnu trojku: Simplified Luxury, Urban Roots and Hygge - u prijevodu: pojednostavljen luksuz, urbani korijeni i hygge.

Simplified Luxury - manje je više

S izmijenjenom verzijom prošlogodišnjeg, dramatičnog Dark Decoa predstavljamo vam Simplified Luxury. Ovaj je trend lakše "probaviti", u smislu i boja i ukupnog izraza: stil je čist i čvrst, s minimalističkim strukturnim uzorcima i oblim oblicima. :)

Dekori u stilu Simplified Luxury
 

Boje stvaraju ili čak određuju sirovi materijali. Drugim riječima, fizički i vizualni izraz jest integriran i ujedinjen, što rezultira skladnim, mirnim dizajnom. Paleta boja voli različite nijanse, na primjer plave ili zelene.

Tekstili su mekani i čisti te se koriste za "omekšavanje" funkcionalne teme. Print je inspiriran prirodnim materijalima, kao što su kamen i terrazzo.

Dizajn namještaja oponaša estetiku 50-ih godina, s tankim nogama i pastelnim bojama.

Primjeri proizvoda koji odražavaju trend Simplified Luxury
 

Displaying 0 - 0 of 0

Urban Roots - povratak korijenima

Pozdravite zeleni mega-trend koji je već neko vrijeme prisutan - ali ga nikada prije niste ovako doživjeli. Sveukupni simbolizam obuhvaća prirodu, smirenost i dobrobit. Sa zagorenim i smeđim tonovima Urban Roots temelji organski dizajn i povezuje nas s našim stvaranjem i baštinom.
 

Strukture su sirove i organske. Materijali su kombinacija morske trave, drva i mrežastog metala koji je perforiran da bi se stvorio dojam prozračnosti.

Tekstili su proizvedeni od prirodnih materijala poput pamuka i bojanih tkanina. Zaštitne su boje ovog trenda svi tonovi zelene i zlatne boje.


Primjeri proizvoda koji odražavaju trend Urban Roots

Hygge - dašak ženstvenosti

Uz Hygge dočekujemo boho-nadahnut kutak, uz trunčicu ženskog dodira. Stvorite šarmantno mjesto za druženje i uživanje u mirnim bojama i toniranim geometrijskim uzorcima. Uz Hygge nepotpuno postaje potpuno.

Dekor u stilu Hygge
 

Tekstili su ukrašeni malim obrubima i cvjetnim printom. Dizajn je inspiriran rukotvorinama, što dodaje osjećaj neformalnosti ovoj liniji proizvoda.

Materijali uključuju svjetlo drvo i bambus obrađene tradicionalnim tehnikama. Boje su tople, pastelne i ženstvene poput breskve il pustinjske prašine.

Examples of items reflecting the Hygge trend
 

Odaberite svoj omiljeni stil

Bilo da vam se sviđa toplina boja ili delikatni detalji u vašem domu, ako volite ledeno plavu, hladni minimalizam ili divlje, prirodnije dekore, svakako odaberite proizvode u JYSKu koji odgovaraju vašem ukusu. Dostupni su u našim trgovinama i online.