Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

CREATIVE MIND

Novi JYSKov trend: Creative Mind

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: dizajn interijera, NEW TRENDS, inspiracija

Predstavljamo vam novi, zaigran i ležeran JYSKov trend pod nazivom CREATIVE MIND. Ovaj trend kombinira ženstvene uzorke s etno detaljima, stvarajući privlačno i ugodno okruženje. Inspiriran boho i hippie stilovima potiče na otvoren um i kreativnost. 

Kreirajte prozračan dnevni boravak s laganim namještajem, poput ružičaste fotelje s tabureom PETERSBORG ili naslonjača od ratana LISELEJE.


S mekanim i svijetlim nijansama, poput uzoraka drva i velura, ovaj trend ima mjesta za neobičnost i nepredvidivost. Eksperimentiranje s novim i neobičnim kombinacijama od ključne je važnosti za realizaciju ovog trenda. Ne ograničavajte se, razmišljajte izvan okvira. Kombinirajte blagovaonske stolice DAMMEN u različitim bojama postavljenim oko blagovaonskog stola RINGSTED s izgledom svojstvenim 70-im.


Paleta boja u trendu CREATIVE MIND obuhvaća svijetle nijanse da bi se postiglo ugodno okruženje, ponekad s curry-žutim nijansama kao elementom koji privlači pažnju.


Print na tekstilu i keramici mješavina je vintage orijentalnih stilova i tehnika kao što su paisley i blok-print.


Stvorite male scenografije u svojem domu predmetima koji se međusobno podudaraju. Oni ne moraju biti postavljeni s nekim određenim i smislenim razlogom, osim da se nadopunjuju i čine vas sretnima.

Dizajn interijera s netradicionalnim rješenjima i daškom zaigranosti mogu potaknuti vašu kreativnost te prikazati novu stranu vašeg doma – a možda i vašu.


Trend CREATIVE MIND je jedan od tri JYSK trenda ove sezone. JYSKov dizajnerski tim pomno je odabrao proizvode koji odgovaraju svakom trendu. Dopustite da vas inspiriraju i druga dva trenda: THE THINKER i HUMAN NATURE.