Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Nova Nordic Mood kolekcija s jastucima, vazom, dekom, teglom, svijećama i ukrasom

Nova Nordic Mood kolekcija će unijeti proljeće u vaš interijer

Datum:

Kategorija: Nordic Mood

TAGOVI: nordic mood, dekoracije, kućanstvo

Kad je zima napokon gotova, vrijeme je da poželimo dobrodošlicu proljeću u našim domovima. JYSKova nova Nordic Mood kolekcija je prepuna svježih boja i privlačnih, kreativnih dodataka za dom, a bit će dostupna u našem webshopu i trgovinama od 4. svibnja.

U novoj Nordic Mood kolekciji prevladavaju boja breskve i "mint" boja, baš kao i u trendu koji nazivamo „INSTA EMOTIONS“, gdje su u fokusu privlačan dekor i kreativnost.

"Našu najnoviju Nordic Mood kolekciju čine sjajni i elegantni ukrasni predmeti, zanimljive tkanine, upečatljive boje te brojni drugi proizvodi za uređenje interijera koji će vizualno naglasiti bilo koji kutak vašeg doma ", kaže Tina Nymann, Voditeljica kategorije u JYSKu.

Pogledajte i ostale Tinine favorite iz asortimana dekorativnih artikala

Uzmimo za primjer novu VILLY LED baterijsku lampu, koja elegantno stvara pravi ugođaj - kako u unutrašnjem prostoru, tako i u vrtu ili na balkonu.

Dvije LED baterijske lampe na stoliću


Zašto ne biste oživjeli unutrašnjost svog doma holografskom piramidom TRULS od kristalnog stakla, koja stvara jedinstveni efekt boja. Ovaj efekt je naročito vidljiv ukoliko je stavite uz PALLE svijeće koje šire jarku svjetlost kroz kombinaciju crvenog, narandžastog, rozog i zelenog stakla. 

Kristalna piramida i dvije ukrasne svijeće na stoliću roze boje


Unesite svjetlo i boje i u najmračniji dio svoga doma. Kreirajte ugodan kutak s ljetnom štepanom dekom MAIGULL i živahnim ukrasnim jastukom TUSENFRYD.

Fotelja sa štepanom dekom i ukrasnim jastukom u živim bojama


Upotpunite dekor svog doma s interesantnom MAGNUS vazom koja nadopunjava svaki djelić vašeg doma sa svojim metalnim izgledom i organskim oblicima.

Dva mala ventilatora i metalna vaza pored umjetne biljke


Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije bit će izloženi na posebnim mjestima u našim trgovinama kako bi vas inspirirali. Ovakav način izlaganja naglašava dizajnersku liniju i način na koji proizvodi nadopunjuju jedni druge.


Svi proizvodi iz kolekcije su u prodaji u našem webshopu od 15. travnja, a u trgovinama ih možete kupiti od 4. svibnja.

Činjenice o Nordic Moodu

Četiri puta godišnje naš vješti tim Nabave ručno bira komade za trendi kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood.