Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Neka Božić blješti i sjaji

Datum:

Kategorija: Božić

TAGOVI: božićne dekoracije, inspiracija

Ove sezone vas pozivamo da proslavite blještav, sjajni i svjetlucavi Božić s odabranim artiklima iz novih trendova u JYSKu: profinjen blistavi Božić s elegantnim, misterioznim i sanjivim ugođajem.


Kada dana postanu kraći, a vrijeme hladnije, upalite svijeće i udobno se smjestite u vašem domu. I prije nego što očekujete, skoro je najljepše doba u godini- Božić je stigao!

Ako želite tradicionalni božićni ugođaj, pogledajte JYSKov trend Crveni Božić.

Upalite božićne lampice i napravite slatke dekoracije u vašem domu. Nemojte se ustručavati upariti svijećnjake električnog sjaja, mekih i toplih nijansa.


Koristite svjetlucave svijećnjake koji stvaraju nevjerojatan sjaj u vašem domu i okitite božićno drvce u tkaninu i drvo sa svjetlucavim izgledom. Na primjer, maleni svijećnjak HALM izgledat će šarmantno na prozoru zajedno s božićnim drvcem RERER.


Stvorite opuštajući i „cool“ božićni ugođaju vašoj dnevnoj sobi s jastucima dekoriranim sjajnim božićnim motivima. Jastuci u obliku zvijezde u kombinaciji s dekoracijama lagan su i zadovoljavajući način za dobrodošlicu Božića.


Pobrinite se za to da uložite malo više truda u zamotavanje poklona. Kao što svi znamo, radost primanja poklona je velikoj mjeri radost iščekivanja.


Upotpunite vaš dom elementima iz prirode–  nemojte stati kod božićnog drvca. Iskoristite ukrasne grane poput drveta ariša kako biste stvorili netradicionalno, ali poznato uređenje prostora.Blještavi Božić inspiriran je blještavilom koje pruža zlatna i srebrna boja. Obje boje imaju svoje karakteristike i prednosti kojima možete upotpuniti vaše božićno uređenje doma.


Koji je vaš omiljeni božićni trend? Blještavi ili crveni? Pišite nam u komentarima i pročitajte više božićnih blog postova na linku.

[][]