Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Svibanjska kolekcija Nordic Mood

Napravite mjesta za trendovsku žutu

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: inspiracija, dekoracije

Još jedna kolekcija Nordic Mood dolazi na police naših trgovina i u webshop u svibnju. Nova je kolekcija inspirirana žutom, bojom koja se ove sezone uvelike pojavljuje i u modi i u uređenju interijera. Ona nam razbija zimu i savršena je za stvaranje ljetnih vibra u domu. Ona je čista doza svježeg zraka nakon mračne zime - svijetla je, glasna, blistava s radošću i osvjetljava svijet oko nas. Kako god da je nazovete - kremom od vanilije, šafranom, maslačkom ili limunom - sve te nijanse spadaju u žutu kategoriju.

Ugođaj koji možete napraviti sa žutom može vas iznenaditi. Sjajno će joj pristajati tamnije nijanse. Sviđa li vam se tamni ton ružičaste kao na ovim slikama?Započnite s manjim, laganijim količinama ove boje da biste stvorili svoje sretno mjesto. Ne treba je puno da bude sjajno, pa smanjite naglasak ostalih vrckavih detalja; neka prirodno vesela boja bude zvijezda sobe.


Ostale karakteristike ovog sklada su mekane tkanine, dekorativna keramika i suvremene rukotvorine. Kad se slože u kombinaciju, stvaraju inspirativni prostor - za društvo, maštu i igru. Lagani izričaj i svijetle boje u kontrastu s ugljenom crnom stvaraju ravnotežu u kući.


Svijećnjaci stvaraju živopisnu atmosferu, razigrane drvene kocke tu su za dinamiku.U ovoj stilskoj kolekciji pronaći ćete sve, od jastuka i dekica do tegli za cvijeće i svijećnjaka, pa vas pozivamo da se ohrabrite i pustite proljeće u svoj dom.

Činjenice o Nordic Moodu

Četiri puta godišnje JYSK sastavlja novu, trendovsku kolekciju artikala pod imenom Nordic Mood.
Svi artikli dostupni su u JYSKovim trgovinama i na JYSK.hr od početka svibnja. Artikli se prikazuju zajedno u trgovinama da biste se inspirirali i stekli dojam o cjelokupnom stilu.