Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Četiri vrtne stolice oko okruglog vrtnog stola na terasi

Najmodernije vrtne stolice 2021. godine

Datum:

Kategorija: Vrt

Napokon: proljeće je stiglo! To znači da možemo ponovno uživati u prvim sunčanim zrakama vani, uz šalicu kave u udobnoj vrtnoj stolici.

U ovom blogu pokazat ćemo vam 5 novih, trendi vrtnih stolica bez kojih vaša terasa ili vaš balkon jednostavno ne mogu proći ovog proljeća! Prepustite se inspiraciji i pripremite svoj vanjski prostor za radosno proljeće.

HAJSTRUP vrtna stolica

Započinjemo s jednostavnom ali modernom stolicom: HAJSTRUP. Ova vrtna stolica ima prirodan izgled, iznimno se dobro uklapa u nekoliko različitih stilova. Izrađena je od petana s metalnim okvirom pa je vrlo lagana za održavanje.

Vrtna stolica prirodnog izgleda, izrađena od petana i metala s bistro stolom od petana na terasi


JEKSEN složiva vrtna stolica

Ako više volite lagane vrtne stolice, JEKSEN je za vas. Ova elegantna vrtna stolica lijepo se slaže s našim vrtnim stolom RAMTEN. JEKSEN je dostupan i u crnoj boji.

Lagane, složive vrtne stolice i vrtni stol na terasi


ILDERHUSE vrtna stolica

Prošle smo godine predstavili ILDERHUSE u prirodnoj boji. Ove godine smo dodali crnu verziju! I crna i prirodna verzija super su stilski dodaci vašoj terasi. Odaberite lijepi vrtni jastuk za lijep i udoban izgled.

Crna vrtna stolica od petana s okruglim vrtnim stolom na terasi

Pogledajte sav asortiman vrtnih stolica


EDDERUP vrtna lounge stolica

Tražite li udobnu lounge stolicu na kojoj ćete uživati u jutarnjem suncu uz šalicu kave? Upoznajte EDDERUP! Ova stolica je također super moderna i lijepa.

Crna vrtna lounge stolica na terasi


GASSUM vrtna lounge stolica

Ako su vam zanimljivi futuristički i neobični komadi namještaja, naša vrtna stolica GASSUM je stvorena za vas! Stolica je izrađena od FSC® tvrdog drveta (FSC® N001715) sa zelenim metalnim okvirom. Ustvari, sav drveni vrtni namještaj u JYSKu nosi oznaku FSC. U kombinaciji s BORRE pomoćnim stolom, ovaj dnevni boravak na otvorenom savršen je za lijepu ljetnu večer na balkonu ili terasi.

Dvije drvene vrtne lounge stolice sa zelenim okvirom i malim zelenim pomoćnim stolom na terasi

 

Koji vam je vrtna ili lounge stolica najdraža? Javite nam u komentarima. :)