Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Bijela božićne kuglice s LED svjetlom na drvcu, a božićni patuljak sjedi ispred klupe na kojoj su deka i jastuci.

Moderno božićno uređenje doma uz trend Glacial Escape

Datum:

Kategorija: Božić

TAGOVI: božić, božićne dekoracije, trendovi, dekoracije

JYSK predstavlja dva trenda uređenja ovog Božića: Glacial Escape, inspiriran je prirodom i moćnim sjevernim krajolikom, dok je Cosy Tradition trend kojemu je korijen svega u obiteljskim vrijednostima i hyggeu. U ovom blogu, možete se nadahnuti prirodnim i neutralnim tonovima s referencama na skandinavske zimske krajolike.

Umjetno božićno drvce, stakleni fenjer matiranog izgleda i lampice oko njih

 

Svojim matiranim izgledom, stakleni fenjer ALUNIT sjajan je primjer trenda Glacial Escape. Iznutra ima LED žarulju i radi na baterije, te ima timer koji omogućuje automatsko isključivanje nakon 6 sati. Bonus: možete ga koristiti i na otvorenom i uživati u svjetlu koje vas dočekuje ispred kuće u hladnim zimskim noćima.

Klupa s dva božićna jastuka, dekom i na podu božićnog patuljka sa zelenom kapicom

 

Crna, siva, maslinasto zelena i petrol plava boje su koje karakteriziraju ovaj trend. Upravo ova paleta boja čini proizvode bezvremenskim. Izvrstan primjer toga je maslinasto zeleni jastuk HARNFIOL od mekanog šanila. 

Dvije svijeće u obliku božićnog drvca i božićne zvijezde u zlatnoj, srebrnoj, crnoj i smeđoj boji

 

Prepustite božićnim zvijezdama da vaš dom približe zvijezdanom nebu i uživajte u čaroliji sjevernih šuma koju borovi donose u vaš dom. 

Tri umjetna bora na malom postolju od drveta predstavljaju moredni božićni ukras.

 

Pozovite pravu, tihu i moćnu prirodu u svoj dom s OFIOLIT umjetnim drvcem. Poslažite više istih i stvorite svoju privatnu mini šumu.

Dvije bijele božićne zvijezde na baterije

Božić je već tradicionalno razdoblje za svijeće, no jednako lako možete stvoriti istu ugodnu atmosferu s dekorativnim lampicama, lampama i fenjerima. Možete ih staviti u kuteve sobe kako biste povećali prostor i učinili ga svijetlijim i sretnijim u ovom tamnom dijelu godine. 

Pročitajte više o trendu Cosy Tradition