Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dnevni boravak/blagovaonica sa zidnim ormarićem u rozoj boji, sivim kaučem na razvlačenje, presvlakom od bambusa, paravan od bambusa i sivim stolicama za blagovaonicu

MINDFUL GARDEN - trend s pozitivnom vibrom

Datum:

Kategorija: Dnevni boravak, Inspiracija

U JYSKu postoje tri trenda koji prolaze kroz naš asortiman ove zime: RESET BASIC, INFUSION i MINDFUL GARDEN.

Pozitivnim i otvorenim pristupom, novim načinima izvođenja starih klasika, tema MINDFUL GARDEN slavi život kod kuće. Useljavanjem u mali dom postoji mnogo načina da stvorite više prostora, a svoj dom pretvorite u ugodno i osobno mjesto. Stavite jednu vazu ili svijeću na stol, zavalite se u dvosjed LISELEJE i imate već veliki luksuz.

Dvosjed s kaučem od ratana s jastučićima za sjedenje i jastucima za leđa, bordo dekom i okruglim stolićem

Dizajn stvara skladne kompozicije. Metal i staklo spajaju se da bi ostvarili industrijski dizajn. Na zidnoj polici ASSENS boja breskve industrijskom stilu daje ženstveniji izgled.

Zidne police u boji breskve sa staklenim zdjelama, šalicama i kutijom za skladištenje

Isti učinak možete dobiti i miješanjem i komponiranjem namještaja od različitih materijala. Kombinirajte stolić od bambusa SAKSILD s tapeciranim tabureom GISLEV.

Bambusov stolić s ogledalom i tebureom sa spremištem

U manjem domu možete stvoriti prostor odvajanjem zasebnih zona, primjerice koristeći se paravanom LANGEBJERG kao sobne pregrade.

Paravan od bambusa služi kao razdjelnik između soba

U trendu MINDFUL GARDEN u fokusu su dizajn i površine zatvorenog prostora u kojem stvaramo ugodno gnijezdo za boravak. Sivi kauč na razvlačenje PARADIS idealan je za male stanove, a s nekoliko jastuka i dekom postaje još ugodniji.

Zidni ormarić u rozoj boji, sivi kauč na razvlačenje i bordo stolići

Cvijeće se "vraća" u domove na velika vrata, a u kombinaciji sa zelenilom i u ''neurednim'' kompozicijama stvara dojmljiv prizor. Stavite buket u rustikalnu posudu za pohranu poput YNGVE ili se ograničite na jednu granu u elegantnoj vazi DENNO.

Stol od bambusa kombinirani s blagovaonskim stolom i sivim stolicama

Boje u domu su novitet i zaslužuju biti svakodnevni dio naše svijesti, još uvijek prevladavaju u ženstvenim nijansama poput prašnjave ruže koju možete pronaći na zidnom ormariću LOOK IN.

Rozi zidni ormarić

Dok smo jedan korak u prošlosti, a drugim jurimo prema budućnosti, ove je jesensko-zimske tonove teško precizno definirati, - ali to je ono što ih čini posebnima.

Inspirirajte se i s druga dva jesensko-zimska trenda u JYSKu: RESET BASIC i INFUSION