Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Korisni savjeti za pohranu stvari u spavaćoj sobi

Korisni savjeti za pohranu stvari u spavaćoj sobi

Je li vrijeme da dovedete svoju sobu u red? Ako se riješite stvari koje ne koristite, vjerojatnije je ćete postati energičniji i učinkovitiji. Ali možda vam je teško rastati se od nekih stvari.. Ili možda živite u malom domu i nemate puno prostora za pohranu.
Kako god bilo, ne morate se bojati - stvar je u tome da iskoristite svaki centimetar vašeg doma. Na ovaj način možete zadržati neke svoje najdraže stvari ili pohraniti odjeću za sljedeću sezonu, a zadržati lijep, uredan dom koji neće "izvlačiti" vašu energiju.

Soba koja je namijenjena vraćanju vaše razine energije jest vaša spavaća soba. Važno je da je ova soba mirna i privlačna - nered i kaos ovome ne pomažu. Pomoći ćemo vam očistiti nered i organizirati stvari uz pomoć par ideja za pohranu u vašoj spavaćoj sobi.

Za više inspiracije o tome kako dekorirati svoju spavaću sobu pogledajte ovaj blog.

 

Koristite prostor ispod kreveta

Često zaboravljeni prostor u spavaćoj sobi nalazi se ispod kreveta. Postoje različiti načini za korištenje ovog prostora. Jedan od manje prašnjavih načina jest da upotrijebite kutije za spremanje. 

Nabavite posebne kutije s kotačićima i napunite ih stvarima. Dobro je razmisliti o tome što biste stavili ispod kreveta. Budući da ih lako možete izvući, ovdje pohranite stvari koje često koristite, npr. posteljinu, vansezonsku odjeću, obuću ili kofere.   

Plastične kutije za spremanje ispod kreveta lako se čiste i cjenovno su pristupačne. Ako želite sofisticiraniji izgled u svojoj sobi, onda odaberite pletene košare i postavite ih tako da su vidljive ispod kreveta.

Odaberite krevet s pohranom

Drugi način stvaranja prostora za pohranu u spavaćoj sobi je krevet s ladicama. Ovo elegantno rješenje vješto će sakriti stvari, a bit će vam nadohvat ruke. Odaberite okvir kreveta kao što je naš FAVRBO ili LIMFJORDEN, koje su naši kupci ocijenili s visoke 4,5 zvjezdice. 

 


Pogledajte naš izbor kreveta ovdje.

Tražite dodatni prostor za pohranu u dječjoj sobi ili sobi za tinejdžere? Pogledajte okvire kreveta BILLUND i ULDAL, koji su kreveti za jednu osobu s ugrađenim prostorom za pohranu. Okvir kreveta sa spremištem idealan je za dječju sobu jer su ladice djeci nadohvat ruke. Napunite ih igračkama i knjigama, kojima će oni lako pristupiti - a nadamo se i još lakše pospremiti!

Ako trebate pohraniti vansezonsku odjeću, neizbježne su vakuum-vrećice. Na taj način odjeća zauzima minimalnu količinu prostora i možete je "nagomilati" ispod kreveta!

Upotrijebite praktičnu torbu za odlaganje popluna i jastuka i čuvajte ih ispod kreveta. Mrežica će osigurati protok zraka u vreći.

Ne zaboravite oprati poplune i jastuke prije odlaganja. Pročitajte više o njegi i održavanju jastuka i popluna ovdje.

Imate li dobre savjete za pohranu u spavaćoj sobi? Ako da, onda ih podijelite s nama! 

 

Saznajte više

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

Vodič za odabir idealnih vrtnih stolica

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Uljepšajte svoju spavaću sobu novom posteljinom

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 5 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?