Kreveti modernog okvira za spavaće sobe sa stilom

Krevet je najistaknutiji i najvažniji element svake spavaće sobe. Ležaj treba moći zadovoljiti naše potrebe za snom i odmorom, a u JYSKu ćete pronaći onaj koji će ispuniti vaše estetske i funkcionalne kriterije. Iako se sve češće biraju gotova rješenja poput tapeciranog odnosno boxspring kreveta, JYSK vam nudi i brojne okvire kreveta koji će ispuniti vaša očekivanja u pogledu vrhunskog skandinavskog dizajna, kvalitete i udobnosti.

Kreveti iz JYSKa dolaze u nekoliko stilova koji se slažu s ostalim JYSK namještajem za spavaću sobu. Primjerice, možete odabrati model od prirodnog materijala poput drveta s klasičnim uzglavljem ili pak minimalistički model bez uzglavlja. Naši okviri kreveta dolaze u raznim dimenzijama koje će odgovarati veličinama vaših madraca i nadmadraca. Nadalje, kreveti s ladicama nude i rješenje za pohranu vaših posteljina ili popluna.

Razni okviri kreveta vrhunske kvalitete

Odgovarajući okvir kreveta može biti jedan od glavnih estetskih aduta vaše spavaće sobe. Stoga vam nudimo bogatu ponudu okvira kreveta različitih materijala poput hrasta, lakiranog metala, masivnog drva, medijapana te tapeciranih okvira kreveta.

Okviri kreveta iz JYSKa dostupni su u različitim veličinama: 90x200, 140x200, 160x200 i 180x200 cm, a neki od njih dolaze i s praktičnim spremištem za odlaganje odjeće, plahte, posteljine, dodatnih jastuka, pokrivača, deka te popluna u obliku kreveta s ladicama. Važno je naglasiti da naši okviri ne dolaze s madracem da biste mogli odabrati madrac po vlastitom ukusu. JYSK vam nudi veliki izbor kvalitetnih madraca po povoljnim cijenama i za svaki džep.