Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Spavaća soba - Okviri kreveta

 
Okvir kreveta UBBY 90x200cm natur

Udobni kreveti sa stilom

Krevet je vjerojatno komad namještaja na kojemu provodimo najviše vremena jer to je mjesto na kojemu se odmaramo i obnavljamo svoju energiju svake noći. Krevet je također najistaknutiji komad namještaja u spavaćoj sobi. Kreveti imaju značajnu ulogu u našim životima i zato je važno da imate odgovarajući krevet koji će zadovoljiti vaše potrebe i biti u vašem stilu. Dizajn i udobnost moraju se međusobno nadopunjavati.

U trgovinama JYSK nudimo krevete širokog raspona stilova. Primjerice, možete odabrati model s klasično ukrašenim uzglavljem i okvirom ili model bez uzglavlja i više suvremenog, minimalističkog izgleda. Postavljanjem madraca na privlačan okvir kreveta možete postići željeni stil.

Kada kupujete novi krevet, između ostaloga trebate obratiti pozornost na veličinu okvira kreveta. Ona ovisi o veličini madraca koji već imate ili madraca u koji planirate uložiti.

Pogledajte naše internetske stranice i pronađite inspiraciju u našoj ponudi kreveta. Osim toga, možete posjetiti lokalnu JYSK trgovinu, gdje vam naši zaposlenici stoje na raspolaganju ako vam je potrebna pomoć. 

POKLANJAMO VAM KUPON OD 50 kn!

Visa Mastercard