Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Žena spava u krevetu

Koliko kvalitetno spavate? Riješite test!

Datum:

Kategorija: Savjeti o spavanju

TAGOVI: navike spavanja, spavanje

Za kvalitetu naše svakodnevice neophodan je dobar san. Ako ste se ikad zapitali kako možete poboljšati svoj san, evo rješenja. S pomoću novog Testa spavanja koje je razvio JYSK možete saznati koji je vaš rezultat na ljestvici od 0-100 (100 je najbolji mogući rezultat) te otkriti što možete poduzeti ako želite poboljšati svoj san.

Brojni čimbenici utječu na kvalitetu našeg sna i ne postoji univerzalni ni jedinstven savjet kako se pravilno naspavati. Moguće je na primjer da spavate premalo ili se često budite po noći. Također, možda se budite umorni kad se ujutro oglasi vaša budilica. Možda se pak budite s boli u vratu ili neugodom u drugom dijelu tijela. Temperatura sobe, vašeg tijela, sve skupa - također utječe na to kako ćete se osjećati kad se probudite. Svi ovi faktori utječu na kvalitetu vašeg života, osobito na vašu svakodnevicu, stoga je jako važno da svoj san razmotrite i shvatite ozbiljno.

Riješite kratki Test o spavanju ili posjetite vama najbliži JYSK, gdje će vas naše stručno osoblje rado i individualno savjetovati na licu mjesta o tome kako poboljšati kvalitetu vašeg sna.

U JYSKu se ponosimo titulom Stručnjaka za kvalitetu sna te proizvodima koji su tomu namijenjeni. Mi znamo koji će madrac, poplun ili jastuk idealno odgovarati vašim potrebama.