Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Šator SVARTSKOG i dijete koje spava u šatoru

Kampiranje u vlastitom dvorištu

Datum:

Kategorija: Vrt

TAGOVI: vrt, šator, kampiranje

Ovih dana teško je znati možemo li ići bilo gdje na godišnji odmor, ali ako volite kampirati, zapravo ne morate nikamo ići - sve dok imate dvorište. Čak i ako se vaše kampiranje odvija u dvorištu, vaša će djeca zasigurno voljeti pustolovinu na otvorenom: ušuškani u toplu vreću za spavanje, čitajući uz lampu, doručak kao na pikniku. Treba vam samo nekoliko osnovnih stvari: poput zračnog madraca i pumpe i spremni ste za jednostavno kampiranje u dvorištu.

Obavezna oprema

Čak i ako ne budete kampirali tijekom kišnih dana, ipak je pametno nabaviti vodootporni šator s vodootpornim prijelazima.

Zatim, ako želite biti sigurni da ćete se svi moći dobro naspavati, ako ste u dvorištu ili ste blizu kuće, možete ponijeti poplun, ali ako želite postići pravo iskustvo kampiranja, topla vreća za spavanje je neizostavna. Možda vam bude potrebna i deka - u vreći za spavanje može biti prevruće ujutro ako sunčeve zrake udaraju u šator. Također pripazite da su vam svi na udobnom zračnom madracu ili prostirci.


Zabavno vrijeme na otvorenom

Uz logorsku je vatru sve jednostavno za večeru: ponesite kobasice, kruha, nekoliko dugih štapova i voilà: večera je poslužena! Fenjeri, solarne lampe, baterijske lampe doprinose lijepoj atmosferi i svi će se sigurno dobro zabaviti.

Doručak na deki za piknik na jutarnjem suncu zvuči nevjerojatno i lako ga je pripremiti. Čak i ako je kuhinja ili blagovaonica udaljena samo nekoliko metara, spakirajte torbu svime što vam treba za rustikalni doručak.

 

Zabavite se i uživajte u avanturi kampiranja u vlastitom dvorištu i kreirajte doživotne uspomene!