Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA: Do 21. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 200 € ili više je BESPLATNA! 
 

 

Trenutno su moguća kašnjenja u isporuci online narudžbi.

Kako urediti zajednički dom

Kako urediti zajednički dom

Selidba u novi dom velika je i uzbudljiva odluka za sve parove. Međutim, nije uvijek jednostavno uskladiti želje i ukuse prilikom uređenja novog ljubavnog gnijezda. Kako bi uređenje prošlo što lakše, u nastavku vam donosimo par jednostavnih savjeta.
 

ŠTO JE POTREBNO, A ŠTO NIJE?

Velika je vjerojatnost da ćete vi i vaš partner ili partnerica u dom donijeti stvari koje imaju istu namjenu. Stoga predlažemo da prije selidbe posložite i pregledate stvari koje imate i zajednički odlučite što vam stvara višak, a što bi rado zadržali. Višak stvari lako možete donirati, prodati ili baciti u koš za smeće. 


Jednostavne dekoracije za dom

 

IZABERITE 3 NAJDRAŽE STVARI


Možda vaš partner ili partnerica nije najveći ljubitelj naslonjača kojeg ste naslijedili od bake, ali žarko želite da postane dio vašeg zajedničkog prostora. Predlažemo da se dogovorite i da svatko izabere do 3 stvari koje obavezno želi zadržati i koje će postati dio vašeg interijera. Ovo je najlakši način da postignete kompromis, a oboje imate priliku zadržati stvari za koje ste vezani.
 

STAVITE VETO NA JEDNU STVAR

Zasigurno će se pojaviti komad namještaja ili dekoracija vašeg partnera ili partnerice koju nećete moći zamisliti u novom interijeru. Ukoliko dođe do takve situacije, dogovorite se da svatko ima pravo reći ”ne” za jednu stvar. Time ćete spriječiti potencijalne buduće svađe i nezadovoljstvo.

REIMERT kutija za pohranu
 

ZAJEDNIČKI ODLAZAK U KUPNJU

Kako bi dizajn interijera u novom domu odražavao vaš zajednički ukus neophodno je da zajedno otiđete u kupnju i izaberete stvari, bilo da se radi o većem namještaju poput blagovaonskog stola ili završnim dekoracijama poput svijećnjaka. Odabirući i kupujući stvari zajedno, lakše ćete steći dojam da su te stvari zajedničke umjesto dijeljenja na ”tvoje i moje”.
 

KOMBINIRAJTE NJEŽNE I MINIMALISTIČKE DETALJE

Odlučite li se za kombinaciju nježnih detalja s efektnim, minimalističkim elementima podarit ćete vašem domu jedinstven izgled s kojim ćete biti oboje zadovoljni. Na primjer, možete se odlučiti za minimalistički namještaj jednostavnih linija, koji se često povezuje sa skandinavskim stilom, te uklopiti različite dekoracije poput vaza, svijećnjaka i ukrasnih jastuka.
 

NAPRAVITE MJESTA U ORMARU

Kako bi imali dovoljno mjesta za odjeću i obuću nakon preseljenja, osigurajte dovoljno mjesta za pohranu u spavaćoj sobi. Veliki ormar osim što će osigurati dovoljno mjesta, omogućit će da je sve posloženo i sakriveno od pogleda. Ukoliko nemate mjesta za veliki ormar, možete odabrati ormar manjih dimenzija i iskoristiti veoma praktične kutije za pohranu.

Saznajte više

Kako se riješiti grinja u vašem domu?

Kako se riješiti grinja u vašem domu?

Kako očistiti madrac

Kako očistiti madrac

Popluni - istina o alergijama

Popluni - istina o alergijama

6 načina kako izolirati dom od hladnoće

6 načina kako izolirati dom od hladnoće