Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BESPLATNA DOSTAVA online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više!

Djelatnici Korisničke službe pomažu kupcima putem e-maila i telefona

JYSK Korisnička služba pomaže vam u vašoj kupovini od kuće

Datum:

Kategorija: Razno

TAGOVI: Savjeti, online kupovina, Internet kupovina

Ako nemate vremena posjetiti jednu od naših trgovina ili se jednostavno osjećate ugodnije obavljati kupnju od kuće, ne brinite - jednostavno je izabrati odgovarajući proizvod uz pomoć naše Korisničke službe. Oni će vas vješto voditi i pomoći vam u odabiru pravog proizvoda.

Kao dio izvrsne usluge kupcima, usredotočeni su na pronalaženje pravog proizvoda za vas i za vaše potrebe. Naši djelatnici Korisničke službe prolaze iste treninge kao i osoblje u trgovinama. Također, Korisnička služba ima prošireno znanje o proizvodima koji se prodaju samo u webshopu, zato sigurno možete kupovati na JYSK.hr.

Pogledajte proizvode koji su dostupni samo u webshopu

Ako ste u kontaktu s našom Korisničkom službom, ni vi ni oni ne možete dodirnuti ili osjetiti proizvode, stoga je to pravi trenutak u kojem oni mogu pokazati svoju stručnost. Korisnička služba koristi svoje znanje i bilješke sa svojih treninga, kao i detaljnu bazu podataka da bi pronašli najprikladniji proizvod za vas.

Kupnja od kuće s ekspertom pri ruci 

Da bi pružili najbolju moguću uslugu, zaposlenici naše Korisničke službe posao započinju prvo provodeći i radeći tjedan dana u JYSK trgovini. Svake godine redovito posjećuju i rade nekoliko dana u JYSK trgovinama da bi bili u toku s trenutačnim trendovima, asortimanom i potrebama kupaca. Korisnička služba također pomaže trgovinama kod sastavljanja novih proizvoda da bi mogli pomoći kupcima koji su "zapeli" u procesu montaže i sastavljanja artikala.

Osim što pronalaze prave proizvode za vas i vaše potrebe, naša Korisnička služba daje vam savjete o održavanju artikala, savjete i trikove za montažu, koji vam mogu uštedjeti vrijeme i pomažu vam da vaši JYSK proizvodi traju što duže. 

Za jednostavnije iskustvo kupovine obratite se našoj Korisničkoj službi i na našem chatu. Okvir za chat možete pronaći u donjem desnom kutu pri surfanju po stranicama JYSK.hr.