Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 500 € ili više je besplatna!

Slavimo rođendan - do -65% >

Dječak u zelenom šatoru i crvene gumene čizme

Ideje za vikend na otvorenom

Ne treba vam tjedan odmora ni 2 da biste isplanirali vikend-izlet s obitelji ili prijateljima. Ponekad je za punjenje baterija potrebno samo jedno ili dva noćenja izvan kuće. Stoga vas želimo nadahnuti da si vremenski priuštite par malih odmora za vas i vaše najbliže. Fokus je na tome da treba biti jednostavan odmor, uz minimalne troškove i lako organizaciju prije i poslije.

Kvalitetno obiteljsko vrijeme - čak i samo na dan ili dva

Uvijek možete rezervirati hotel, ali to neće pružiti vama i vašoj obitelji isti doživljaj kao i istraživanje prirode i pustolovinu na otvorenom. Dakle, čak i ako budžet nije problem, svejedno odaberite noć ili dvije na otvorenom. Nekima zvuči zastrašujuće ništa unaprijed rezervirati, no onda je lakše odlučiti se iznenada na spontano putovanje, plus ne morate ništa otkazivati ako je vrijeme loše.

Šator ili planinarski dom dobro je rješenje, a svidjet će se i djeci i odraslima. Dobar savjet ako imate djecu jest da prvo isprobate kampiranje u svojem dvorištu. Na ovaj način osiguravate da cijela obitelj prihvaća spavanje vani i uvijek imate mogućnost povratka u kuću, ako vam nešto ne bude odgovaralo.

Pogledajte naš asortiman šatora koji će odgovarati svim budžetima. Bez obzira na to odlučite li prespavati u šatoru ili u planinarskom domu, trebat će vam nešto na čemu ćete spavati. Bit će dostatna prostirka, ali ako želite maksimalnu udobnost, tu je zračni madrac. Vreća za spavanje praktičan je i topao izbor - pogotovo ako su noći hladne.

Razbijte rutinu i promatrajte što će se dogoditi

Poanta malog bijega je odmoriti se od svakodnevnog života i napuniti baterije. Stoga to ne bi trebalo biti nešto što radimo iznimno, samo jednom ili dva puta godišnje. Često ga većina nas mogla koristiti ovakav bijeg u prirodu svaki (drugi) mjesec. Kad je lijepo vrijeme, priroda nam pruža obilje zabavnih iskustava koja ništa ne koštaju.

Neka to bude pustolovina za izviđače ili mali izlet preživljavanja, gdje kuhate na otvorenoj vatri, planinarite, istražujete prirodu i životinje koje žive unaokolo - ili makar samo u vašem dvorištu.

Za putovanje poput ovog bit će potrebno malo planiranja prvi put, ali nakon njega lako ćete se spakirati za svaki idući spontani bijeg u prirodu.

Opremite se - nabavite svu (ispravnu) opremu

Kupnjom nekoliko ključnih stavki možete bez problema započeti svoje pustolovine na otvorenom. Ovisno o tome koliko udobnosti treba vama i vašoj obitelji, razina opreme može varirati.

Pogledajte naš popis opreme za kampiranje za mini odmor na otvorenom:

Saznajte više

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Različiti materijali vrtnog namještaja - detaljan vodič

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Lounge zona za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Pripreme za plažu: ručnik i-ili piknik-deka?

Napravite trampolin-park u vlastitom dvorištu

Napravite trampolin-park u vlastitom dvorištu