Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Nordic Mood kolekcija pokraj natpisa

Ideje za uređenje doma uz novu Nordic Mood kolekciju

Datum:

Kategorija: Nordic Mood

Vedre boje su ključni element nove JYSKove Nordic Mood kolekcije - savršene su za doček svjetlijih i toplijih dana koji su iza ugla. Fokus kolekcije je na kuhinjskim dekoracijama, ali neke od proizvoda možete koristiti i za svoju dnevnu sobu ili za bilo koju prostoriju kojoj je potrebno malo svježine.

Zašto ne biste dočekali proljeće uz ekskluzivnu ROAR staklenu policu? Bočne strane od izrezbarenog stakla prelijepo hvataju svjetlost i vizualno podižu predmete koji su vidljivi. 

Ceramic bowls in a glass shelf

 
Moderne ideje za blagovaonske stolove

Uljepšajte izgled svojih poslastica uz TORSTEN zdjelu ili tanjur. Prirodna keramička površina će nadopuniti vaše kulinarske sposobnosti. Ukoliko ste fan unikatnih proizvoda, prelijepa zdjela za posluživanje TORSTEN je idealna za vas. Zbog jedinstvene keramičke glazure, svaka je jedinstvena. 

Kolekcija također obuhvaća i dekorativne FRESIA ukrasne jastuke u žutoj ili rozoj boji, savršene za kreiranje svježe atmosfere u vašoj dnevnoj sobi. 

Velour cushions in rose and yellow, shaped as a flower


Uz malo vještine, kombinirajte praktično i lijepo. THERMAN košara je dostupna u žutoj, smeđoj i sivoj boji i u nju stane velika količina stvari - deke, papir za zamatanje ili neke druge sitnice. 

Baskets in brown, yellow and grey

 
Visoka vaza s mrvicom elegancije

Ispunite prelijepu svijetlo zelenu vazu SIVERT dekorativnim DAGFFIN umjetnim cvjetovima kako biste postigli energičan i dinamičan izgled kuhinje, dnevne sobe ili blagovaonice - a možda čak i kupaonice. Kuhinjske krpe KAMELIA od 100% pamuka su također dio kolekcije. 

Kitchen wall with hanging shelf, tea towels and vase with artificial flowers on the counter

Cjelokupna Nordic Mood kolekcija je izrađena od komplementarnih boja i proizvodi će biti izloženi na posebnim lokacijama u našim trgovinama, za vašu inspiraciju. Ovo naglašava dizajnersku liniju i način na koji se proizvodi međusobno nadopunjuju. 

Svi proizvodi iz kolekcije dostupni su za prodaju u JYSK trgovinama i online od 14. veljače. 

 

 

Činjenice o Nordic Mood-u 

Četiri puta godišnje naš kvalificirani tim za nabavku bira proizvode za modernu kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood.