Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Košare od morske trave, pletene košare i drvena košara te Susanne Bank

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Datum:

Kategorija: Inspiracija

TAGOVI: inspiracija, košare, pohranjivanje

Ako želite da vam kuća uvijek izgleda uredno, kutije za pohranu trajno su rješenje. Bilo da vam je potrebno mjesto za pohranu vaših deka, časopisa ili igračaka, ukrasna kutija za pohranu može vam puno pomoći u organizaciji doma. Pitali smo našu voditeljicu kategorije Kućanstvo, Susanne Bank, o njezinim favoritima iz novog JYSK asortimana: „Odabir favorita bio je jako težak, ali uspjela sam se odlučiti za tri različite kutije za pohranu, od kojih svaka ima svoje prednosti i ujedno su dekorativne”, kaže Susanne.

Košara od morske trave AGNE

Četvrtasta košara od morske trave, okrugla košara i crna košara

“AGNE ima pravu veličinu za više namjena”, kaže Susanne. “Možete je upotrijebiti na polici za knjige za svijeće, na stolu za bilježnice, u ormaru za šalove i kape – ili što god drugo želite. Savršena je izgleda za nekoga tko voli jednostavne stvari. Funkcionalna je i lijepa”, kaže Susanne. Košara AGNE od morske je trave i ima praktične ručke. Široka je 23 cm, duga 32 cm i visoka 16 cm.

Okrugla košara CHRISTER

Okrugla košara na podu spavaće sobe

"Ovo je super košara i samim izgledom podsjeća me na uredne sobe i organizirane ljude, te unosi osjećaj smirenosti", kaže Susanne. “Prirodne boje i geometrijski uzorak međusobno se suprotstavljaju na zanimljiv način i kao da predstavlja maštanje.”

Košara CHRISTER također je od morske trave, a praktične ručke olakšavaju njezino pomicanje.

Drveni koš ALBIN

Drveni koš na podu i zidna polica koja ima teglu s biljkom

“Za knjige, za pohranu papira za umatanje poklona, dječje igračke, igračke za ljubimca… koš ALBIN vrlo je svestran,” kaže Susanne. “Jednostavan, elegantan izričaj pristajat će svakoj tinejdžerskoj sobi, (kućnom) uredu ili hodniku i možete ga premještati gdje želite.”

Koš ALBIN je od drveta, visok je 30 cm i promjera je 23 cm.

Nove košare možete pronaći u našem webshopu od 18. siječnja.