Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

UŠTEDITE DO 60% na odabranim kategorijama
Košare, kutija za pohranu i drvena košara s umetkom i Susanne Bank

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Ured, Dnevni boravak

Zamislite dom voditeljice kategorije Kućanstva u JYSKu, Susanne Bank: uredan i dobro organiziran, a sve na svojem mjestu u kutijama ili košarama. Susanne se smije i kaže: „Pa sviđaju mi se moja rješenja za pohranu... Dekorativne kutije savršene su za držanje deka blizu kauča, za bilo kakve sitnice, dječje igračke, odjeću ili čarape i sve ostalo. Ove sezone imamo tri nove ukrasne kutije za pohranu koje želim posebno spomenuti. "

FJORDUR kutija za pohranu s poklopcem

Uredska kutija za pohranu od papira s certifikatom FSC, mirisa svijeća i posuda na zlatnom pladnju

"FJORDUR je vrlo praktična kutija za odlaganje", započinje Susanne. “Ima iste dimenzije kao papir veličine A4, tako da je savršen za ured, ali možete ga koristiti i u ormaru, za ljubavna pisma ili na polici za punjače. Sve ovisi o vama."

FJORDUR kutija za odlaganje ima ručke za lakše pomicanje. Sivo-žute boje je tkanina, ali kutija je zapravo izrađena od recikliranog papira s oznakom FSC® (FSC® N001715). "Kombinacija kože na ručkama i ženstvenih boja novi je način koji kombinira staro i klasično. Ovu kutiju za odlaganje smatram životnim detaljem u kući", kaže Susanne.

GRIMUR set kutija

Set košara od filca, bijela vaza i lampica na bateriji na stolu

GRIMUR je set od četiri kutije koje su izvana tamnosive boje, a iznutra smeđe boje. "Ova je kombinacija boja vrlo sofisticirana", kaže Susanne.

“GRIMUR se sastoji od jedne velike, jedne srednje i dvije male košare. Veliku možete upotrijebiti za da držite manje košare na okupu, ali filc je prilično tvrd materijal i zadržava oblik, tako da možete imati košarice i zasebno. Organizirajte svoje olovke i gumice u njih ili možda svoje špangice i gumice za kosu. S prirodnim materijalom i organskim oblikom GRIMUR je savršen ako vam se dogodi da čeznete za nečim stvarnim, nekompliciranim i dugotrajnim ”, dodaje Susanne.

 

HJALMER drvena košara

Drvena košara s dekom i zelena podna vaza ispod klupe

"Na kraju bih željela istaknuti našu novu košaru HJALMER", kaže Susanne. „Poput ABELA, još jedne od naših popularnih košara, napravljen je od tankih traka cedrovog drva i savršen je za deke ili igračke koje ne želite imati na podu u dnevnoj sobi. Sviđa mi se materijal i način na koji osjećam povezanost doma s prirodom. S ovakvom površinom savršen je primjer kako nas proizvod ručno rađenog izgleda vraća u jednostavnija vremena i može nam pružiti osjećaj smirenosti ”, završava Susanne spominjući šalice vrućeg napitka i opuštenih zimskih večeri kraj kamina.

Pogledajte Tinine favorite u našem novom asortimanu dekora.