Košara

Vaša košarica je prazna

Košara

Vaša košarica je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 2500 kuna ili više je besplatna!

Dani vrtnog namještaja: uštedite 20-40%
Kutija s poklopcem, košara od drveta, kutije za pohranu od recikliranog papira i Susanne Bank

Favoriti među ukrasnim kutijama i košarama

Datum:

Kategorija: Dnevni boravak, Inspiracija, Ured

Trebate li nešto za spremanje deka, pletenja, časopisa ili drva za ogrjev ili možda igračaka i uredskog materijala? Odgovori na vaše potrebe su ukrasne kutije i košare za odlaganje. Pitali smo našu voditeljicu kategorija Kućanstva, Susanne Bank, o njezinim favoritima među novim asortimanom u JYSK-u: "Košare su moja slabost, pa je teško odabrati samo 3. Međutim, postoje neki koji zaslužuju dodatnu pažnju", kaže Susanne .

DANNI kutija s poklopcem

Košara s jastucima i dekama

“Prije svega, smatram da je DANNI super stilska kutija. Povrh svega, vrlo je praktična: Poklopac je ojačan metalom tako da DANNI možete koristiti kao mali stol ili za odmaranje nogu, ipak nije baš za sjedenje ", kaže Susanne s osmijehom. "Napravljeno je za spremanje u žurbi i po mom mišljenju to je stvarno odličan način spremanja dodatnih deka ili igračaka koje nekako uvijek završe u dnevnoj sobi."

Također pogledajte koji Susannini favoriti među malim namještajem

ABEL košara

Dekorativna košara s jastukom i dvije umjetne biljke

“Kad sam prvi put vidjela ABEL, odmah sam ju zamislila kao alternativno rješenje spremnika ili košare za ogrjev, ali možete ga koristiti i za deke ili pletenje. Napravljen je od drveta cedra i ima prekrasnu prirodnu smeđu boju. Prirodni izgled čini ga savršenim dodatkom bilo kojem domu, bio on klasičanog, romantičanog, moderanog ili potpuno drugačijeg stila.

BJORK kutija od recikliranog papira

Dvije kutije za pohranu od recikliranog papira, klupa u crnoj boji od metala i jastuk

“Kutija BJORK izrađena je od 100% recikliranog papira i gumene trake. Izrađena je toliko jednostavno, a nudi bekrajne mogućnosti za upotrebu; vrlo je elegantno i praktično rješenje za vaše probleme s pohranom. U kutiji možete držati svoje papire, žice i punjače ili dječje igračke. Prirodni izgled ima notu elegancije zbog kojeg se uklapa bilo gdje. BJORK je dostupna u dvije veličine, mala: širine 28 cm, dužine 17 cm i visine 8 cm i veća: širine 40 cm, duljine 30 cm i visine 18 cm ”, kaže Susanne i ostavlja nas s potrebom za sređivanjem ureda i dnevne sobe.

Novi proizvodi dostupni su u trgovinama od 2. veljače. Koji su vaši favoriti? recite nam u kometarima.